Home » Живот » Българско семейство с 5 деца: „Ако Бог реши, ще имаме и шесто“ (Снимки)
Българско семейство с 5 деца: "Ако Бог реши ще имаме и шесто" (Снимки)

Българско семейство с 5 деца: „Ако Бог реши, ще имаме и шесто“ (Снимки)

Семейството на Божена и Давид Александрови от Русе е доказателство, че многодетната фамилия не е приоритет единствено на ромското население у нас. Те са също живият пример за онези, които се притесняват да имат много деца, защото не вярват, че ще се справят с отглеждането им.

Александрови вече имат пет деца и това беше повод да се появят в репортаж на bTV. Майката, която е оперна певица, разказа, че раждането е било благодатно, дори приятно. Същото каза и лекарката, която се грижи за нея.

многодетно семейство

кадри bTV

Съпругът на Божена призна, че не се притеснява дали семейството ще се справи. „Децата са благословени“, сподели Давид и подчерта, че петото отроче в семейството съвсем съзнателно и информирано от страна на родителите.

многодетен баща

кадри bTV

От думите на Божена и Давид стана ясно, че религиозната вяра е важна част от живота им. Те възпитават и децата си от най-ранна възраст в християнските ценности. Майката каза, че останалите ѝ деца не само са целували всеки ден корема ѝ, по време на бременността, а и са се молили за идването на бебето.

Ще има ли още деца в семейство Александрови?

Бащата подчерта в отговор на този въпрос, че решението ще е най-вече на Божена. Тя обаче изобщо не се съмнява за момента и иска още деца. Ако Бог ги благослови, ще имат и шесто дете, заявиха родителите от Русе.

Божена бебе

Трябва да се отбележи, че семейството Божена и Давид Александрови не са просто отдадено на децата си семейство. Те са превърнали своите ценности в социална и дори политическа платформа. Те са в основата на сдружение „Род интернешънъл“, което се бори за развитие и насърчаване на традиционното семейство и ценностите му.

семейство 5 деца

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.