Home » Горещо » Коко Каменаров и Радина Червенова с нов бизнес след изгонването им от БНТ
Коко Каменаров и Радина Червенова с нов бизнес

Коко Каменаров и Радина Червенова с нов бизнес след изгонването им от БНТ

Коко Каменаров и Радина Червенова са започнали нов семеен бизнес, научи 365novini

След като и двамата бяха отстранени от БНТ в рамките на няколко месеца, те са решили да основат своя фирма. „Малката компания“ ЕООД се води на името на Каменаров и е основана на 26 юли тази година.

По същото време Коко вече беше отстранен от директорския пост в БНТ след присъда за шофиране в нетрезво състояние. Офисът на новата фирма се намира в София, в близост до Майчин дом.

Капиталът й е 500 лв, а дейността, с която ще се занимава, е медийни консултации, реклама и софтуер. Според запознати идеята за бизнеса е на съпругата на Каменаров и най-вероятно ще му се посвети изцяло, след като стана ясно, че и тя е отстранена от телевизията.

Години наред Радина беше лицето на централната емисия новини „По света и у нас“, но в последните две години изявите й се разредиха драстично заради заболяване.

След като стана ясно, че всичко със здравето й вече е наред, зрителите нямаха търпение да я видят обратно на екран. Тя обаче изненадващо подаде оставка малко преди да навърши пенсионна възраст. Според запознати пръст в решението й има новият директор на БНТ Емил Кошлуков.

Засега тя не разкрива подробности за новия семеен бизнес, но е категорична, че няма да се присъедини към друга медия, предават от Ретро.

Хотарена

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.