Home » Горещо » Кичка Бодурова: Отказах на комунист и не видях бял свят!
Кичка Бодурова: Отказах на комунист и не видях бял свят!

Кичка Бодурова: Отказах на комунист и не видях бял свят!

Кичка Бодурова е горда, че никога не е била омъжена за комунист!

Легендарната певица на България Кичка Бодурова не е доволна от работата на медиите и факта, че никога не й отразяват концертите. Тя изригна във Фейсбук, че никой не пише как е минал неин концерт, а се пише само за личния й живот.

„За мен пишат само колко брака съм имала, а „достойните“ са тези, които не са се развеждали, но са имали „скрити“ истории, така ли? Или пък тези, които бяха омъжени за комунистически принцове? Аз никога не съм била с комунист, отказах да бъда с един такъв и затова много години бял свят не видях.“ – изригна Бодурова.

Кичка Бодурова
Кичка Бодурова също жертва на комунизма

Тя е възмутена, че в България всичко е шуробаджанащина, като се започне от политиката и се стигне до изкуството. Така е било по време на комунизма, а според нея продължава да е така и сега, щом не пишат за професионалните й успехи.

Истината е, че Кичка Бодурова много години беше изпаднала в немилост и никой не се сещаше за нея. Тя напомни за себе си с риалити формати.

За пръв път започна да се говори отново за нея в „Музикална академия“ през 2013 г., където достигна чак до финала.

До финала стигна и в друго шоу – „ВИП Брадър“, където през 2015 г. завърши под номер 3. Именно там тя се изказа отново срещу комунизма, като отговори на нападките на Станимир Гъмов. Актьорът я наричаше „комунистическа певица“, а тя каза, че е точно обратното и винаги се е борила срещу този режим.

От много години Кичка Бодурова изповядва капитализма като своя идеология. Тя живее в САЩ и преди 5 години каза в „На кафе“, че за нея успял човек е този с пари и имоти, а Кичка ги има в изобилие. Не е тайна,  че зад океана си е изградила много успешен бизнес на рентиер.

Певицата има четири брака, като последният й и настоящ е с мъжа, с когото вече има един развод. Според певицата обаче тя просто е била честна и се е развеждала, когато бракът й не върви, вместо да изневерява на партньорите си.

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.