Home » Зодии » Какви стават зодиите, когато са много гладни
зодиите когато са много гладни

Какви стават зодиите, когато са много гладни

Ето как се държат, научи 365novini.

Гладът може да направи хората много чувствителни, раздразнителни и емоционални. Ето какво прави и как се държа всяка една зодия, когато изпитва вълчи глад.

Овен

Те са импулсивни и склонни да избухват. Казват каквото мислят, не се съобразяват, че често са груби и нараняват другите. Когато са гладни, пак избухват, арогантни са и дори може да кажат неща, които реално не мислят, просто го правят в яда си. Гладът им създава много лошо настроение. Тогава постоянно спорят.

Телец

Не искате да се забърквате с преставител на зодия Телец, когато той е гладен. Не трябва да го ядосвате или да му казвате да се успокои. Те наистина стават страшни, когато са зверски гладни. Раздразнителни са. В такъв момент започват да се тъпчат с нездравословни храни и ядат прекалено бързо и прекалено много.

Близнаци

Не е лесно да се разбере, че Близнаците са гладни. Дори да е така, те опитват да го скрият – това не повлиява много на настроението и държанието им. Не искат да развалят партито, разходката заради това, както и да карат другите да се чувстват виновни. Ако са много гладни, просто може да говорят несвързано или прекалено бързо.

Рак

Емоциите на Раците винаги могат да бъдат забелязани. Личи им, когато са гладни. Просто тогава сетивата им се изострят и стават още по-чувствителни. Те са много раними и чувствителни по принцип, а когато са гладни – това е двойно. Ще са тъжни, ще преувеличават, ще се оплакват много. Може да плачат и нарочно да правят скандали.

Лъв

Самите Лъвове опитват да потиснат чувството на глад. Те също стават нервни и гневни, но се фокусират именно върху този гняв и опитват да се справят с него. Така забравят, че са огладнели и че всъщност от там идва проблема. Когато изпитват зверски глад, просто стават по-апатични и не могат да се справят с обикновените задачи. Нямат много енергия.

Дева

Когато тези зодии са гладни, всички наоколо ще разберат. Девите започват много да се изнервят на околните, всичко ги дразни. Непрекъснато правят хапливи забележки и коментари, критикуват останалите, стават злобни и започват да изискват много неща от близките си. Спират да мислят разумно и се отдават на емоциите.

Везни

Те просто стават като обсебени от храната. Не си го изкарват на хората около тях, което е хубаво. Но започват да мислят непрекъснато за това какво ще хапнат или пийнат, при възможност – разглеждат снимки на ястия. Представят си храната, десерта, самия начин на приготвяне. По принцип са много социални, но когато са гладни са по-мълчаливи и вглъбени.

Скорпион

Когато изпитват вълчи глад, Скорпионите също стават нервни и сприхави. Започват да се разстройват за дребни неща, притесняват се излишно. Стресират се и стават по-драматични. Имат чувството, че не могат да се справят с нищо, дори с елементарните задачи. Много са чувствителни и гладът изостря емоциите им.

Стрелец

Стрелците се чувстват невероятно некомфортно, когато са гладни. Просто не могат да си намерят място и да се успокоят. Дори в такива моменти започват да ядат неща, които по принцип не обичат много и рядко хапват. Имат нужда да погълнат каквото е пред очите им, дори да не им е любимо. Личи им, че са уморени и бледи, когато са гладни. Ръцете им треперят.

Козирог

Тези зодиакални знаци обичат да се хранят здравословно и имат волята да го правят през повечето време. Но когато са гладни, кръвното им пада, причернява им и те забравят за това свое правило. Отиват до магазина, пълнят количката с вредни пакетирани храни или веднага поръчват бургери, пици, пържени картофи. Започват да ядат още по пътя, ако се връщат от магазина.

Водолей

Те са приятелски настроени и лъчезарни, но когато са гладни, това се променя. И веднага им проличава – стават намръщени, необщителни, спират да правят комплименти и да се смеят. Стават дистанцирани, по-студени, казват нещо лошо на околните. Просто не мислят разумно, когато изпитват глад и все едно не са на себе си.

Риби

Рибите често започват да се самосъжаляват, когато са зверски гладни. Те обвиняват себе си – че не са хапнали достатъчно, че не са си взели още храна, че не могат да предвидят нищо. Чувстват се слаби, безпомощни, стават мързеливи и тъжни. Дори нямат сили да отидат до магазина – мислят, че няма да успеят и ще им стане лошо.

флагман

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.