Home » Топ новини » Изтекоха взривяващи снимки! Вижте мега палата на жената на Бойко Борисов, ще ви увисне ченето!
Изтекоха взривяващи снимки! Вижте мега палата на жената на Бойко Борисов ще ви увисне ченето!

Изтекоха взривяващи снимки! Вижте мега палата на жената на Бойко Борисов, ще ви увисне ченето!

Д-р Стела Георгиева с палат и кола за милиони, по-богата от бившия си

Бившата на Бойко Борисов отново се похвали в социалната мрежа с проспериращото си финансово състояние. Докторката Стела Георгиева, която от години живее в САЩ показа много снимки от разкошния си палат и райска градина. В който живее заедно с втория си съпруг.

Супер луксозно возило на марката Мерцедес S класа се кипри пред единия от двата гаража на огромната й къща.

След направен проверка от вестник „Галерия” се разбра, че лъскавата кола е с цена не по-малко от 100 хиляди български лева.

Естествено това не е единствения автомобил в семейството. Лекарката и съпругът й имат още два тъй като в луксозния им дом гаражите са три на брой.

Според запознати обаче белият Мерцедес е лично на бившата на Бойко. Те признават, че автопрка на фамилията е на стойност половин милион.

Българската лекарката, която практикува в САЩ обича да показва красивия си дом на приятелите си в социалната мрежа. И има за какво. В къщата има цели пет спални, просторна дневна с камина както и басейн.

Най-голямата гордост обаче на д-р Стела Георгиева е нейната градина. Точно заради този ботанически рай тя толкова често показва палат си. Който според запознати се оценява за не по-малко от два милиона лева, предават  от hotarena.net.

Да не пропуснем да споменем, че освен любителка на цветята тя обожава домашните любимци и отглежда няколко породисти кучета в дома си.

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.