Home » Живот » Изпада му половината коса и той се отказал от любов за 3 години: Днес изглежда по съвсем различен начин, търсят го жени и мъже
Изпада му половината коса

Изпада му половината коса и той се отказал от любов за 3 години: Днес изглежда по съвсем различен начин, търсят го жени и мъже

Майк в началото на 90-те години започва да губи косата си, а с това и самочувствието. От приятели криел своя проблем на главата си винаги покривал с забрадка. Отказал се от секса, а след това един ден решил да вземе превес и да реши проблема.

Това момче е дало над 6000 евро за трансплантация на коса, но не било доволно от резултатите, така че е кандидатствало в предаването „E4’s Body Fixers“ и пред група шокирани фризьори разкрил как изглежда главата му.

През емисиите, му дали кичур коса, който се залепва на главата докато не му израсте косата, която е присадена. Майк, който признава, че е гей, сега го привличат мъже и жени, но подчертава, че се пази за някой специален.

„Невероятно добре изглежда. А се държи само с помощта на парче тиксо. Не можех да повярвам в това, което видях „, каза той.

Изпада му половината коса

Нито една секунда, не съжалявала за това решение, че е кандидатствал в емисиите и че когато има този изкуствен кичур, усеща, че хората отново го забелязват и това много му допада.

-Когато моята нова коса отново израсте, ще спра да нося кичур. Искам отново да пътувам и да плувам в океана и да правя тези неща, които преди не можех защо се грижих постоянно за косата, добавя това момче.

lekuvai.bg

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.