Home » Топ новини » Иван Гарелов: Борисов ще провали изборите! Целта му е Радев, но ще тегли народът!
Иван Гарелов: Борисов ще провали изборите! Целта му е Радев но ще тегли народът!

Иван Гарелов: Борисов ще провали изборите! Целта му е Радев, но ще тегли народът!

Хаосът преди парламентарните и президентски избори е съвсем целенасочен. Това смята журналистът Иван Гарелов, който посочи екс премиера Бойко Борисов за основен виновник за ситуацията.

Иван Гарелов разби Борисов и свитата му

„Какво направи Борисов, спомнете си добре! Той проглуши ушите на всички за нуждата от мерки, от строги мерки срещу пандемията. А сега, когато служебното правителство взе такива, той подтиква народа към масови протести.

Какви ще са последиците, какво ще се случи с хилядите заразени на ден, които вече ще надхвърлят 5000 дневно?! На Борисов явно не му пука за това, нито за хората, нито за лекарите. Интересува го само да хвърли вината върху президента Румен Радев и да отнеме от гласовете му на изборите“, коментира Иван Гарелов.

Той смята, че и другите партии, сред които видимо се изявява ДПС, допълнително раздухват темата със заразата, ваксините и мерките, взети от здравния министър Стойчо Кацаров. Само и само да се създаде недоволство и напрежение сред хората и те да не излязат да гласуват, пише barikada.info.

„Да, проблеми има и те са сериозни. Но не е редно да се опитват да вменят вината само на служебното правителство, а точно това правят. Винят ги за всичко – за цените, за инфлацията, за неуспеха на ваксинационния план. А това не е истина“, категоричен е журналистът.

Източник: Портал 21

Твоят коментар

About 365Novini

One comment

  1. Васил Костадинов Яръмов

    Гарелов кой провали предишните два избора говорите само глупости щото така ви отърва.

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.