Водещите новини
Home » България » Историята на най-голямата любов на Милен Цветков – тази към дъщеря му Калина (Снимки)
Историята на най-голямата любов на Милен Цветков

Историята на най-голямата любов на Милен Цветков – тази към дъщеря му Калина (Снимки)

В живота на всеки мъж има немалко жени, но единици са тези, които наистина успяват да останат в сърцето му. Сред тях безспорно на първо място си остава дъщерята – най-голямата гордост за всеки баща.

Именно дъщеря му бе и най-важното момиче в живота на нелепо отишлия си от този свят навръх Великден Милен Цветков.

Милен Цветков с малката Калина

Калина е плод от връзката на Милен с Йорданка Начева, а от 20 години по-младата Ивета Гоцева журналистът има 8-годишен син, Боян. За известен период от време всяка от майките на децата му заемаше отреденото ѝ място в сърцето на трагично загиналия Милен. Но друга жена владееше сърцето на журналиста до последния до последния му дъх. Дъщеря му Калина …

Милен Цветков с Калина

Снимка: ПИК

Огромна любов е свързвала тв водещия и първородната му рожба, издават запознати. 23-годишната Калина живее с майка си в Холандия, но по няколко пъти в годината се връщала в България при баща си.

Калина Цветкова с майка си

Милен обожавал дъщеря си, а дори и когато били разделени, красивото момиче е присъствало в ежедневието му чрез десетки снимки и колажи от щастливите им мигове.

Който е ходил в апартамента на Цветков знае за сантименталните табла, окачени по стените със снимки на таткото с неговото любимо момиче, украсени с десетки червени сърца, символ на любовта помежду им.

Фотоси били залепени и на вратата на хладилника, така че, накъдето и да се обърне, Милен да вижда нея – Калина, най-ювелирното си произведение.

Милен Цветков дъщеря

Цветков бил изключително горд с успехите на дъщеря си в училище. Преди 6 години тя завършила с отличие престижно училище в Хага. Щастливият й баща заряза всичко в София и замина за Холандия, за да бъде с момичето си в един от най-важните дни в живота й. Гостуването на татко ѝ било особено важно за Калина. Като се има предвид колко ревниви са бащите към първите мъже в живота на дъщерите си, младата дама се притеснявала дали Милен ще одобри момче, с което отскоро имала връзка.

Милен Цветков

Младежът бил връстник на Калина, но въпреки опасенията й, бащата останал с приятни впечатления от кандидат зетя си. Двамата дори сприятелили във Фейсбук. Чужденецът обаче не се оказал точният човек на Калина и с днешна дата той е в миналото й. А пък баща й нямаше късмета да доживее момента, в който да отведе до олтара единствената жена на сърцето си… Заради безрасъдността на едно неадекватно и надрусано мамино синче, имало неблагоразумието да седне зад волана навръх злощастния Великден.

Милен Цветков ски

Източник: За жената

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.