Home » Горещо » Истина е! Снахата на Ванга потвърди най-смразяващото ѝ пророчество
Снахата на Ванга потвърди най-смразяващото ѝ пророчество

Истина е! Снахата на Ванга потвърди най-смразяващото ѝ пророчество

В последните седмици се заговори отново за предсказанията на българската пророчица Ванга, научи 365novini.

За нейни предсказания от 1995 г. съобщиха сайтове от цял свят. Повод за това първо стана публикация на легендата ни в художествената гимнастика Нешка Робева, която беше изключително близка с Ванга.

„Нешке, ке ни гази короната“, казала Ванга преди години. Тогава Робева не разбирала какво ѝ говори и дори помислила, че става въпрос за политическо влияние на Русия над България, но днес вече всичко ѝ се изяснило.

По-късно руски сайтове публикуваха информация, според която Ванга предсказала, че именно в Русия учени ще открият лека срещу коронавируса и неговата основа ще бъде сибирски кедър.

Дали всичко това е истина, коментира д-р Здравка Медотиева, снаха на Ванга, пред NOVA.

Всъщност д-р Методиева сподели, че не си спомня нейната свекърва да е изричала точно „коронавирус“, но сред пророчествата ѝ наистина е имало такива за смъртоносни болести.

Д-р Методиева ясно си спомня, че Ванга е казала, че ще се появят нови болести, които ще поставят на изпитание човечеството и неговото бъдещо съществуване.

„Ще се появят болести, от които хората ще умират като мухи по улиците – ще се поразява мозъка, сърцето, белите дробове и много бързо ще се развиват“, преразказва думите на Ванга тя.

Но майка Ванга, както д-р Методиева я нарича, е предала и послание към българите – да не се страхуват, да бъдат сплотени, добри, да обичаме ближните си.

марица

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.