Home » България » Борисов за Радев: Той ми удря шамари, а казват, че се бием
Борисов за Радев

Борисов за Радев: Той ми удря шамари, а казват, че се бием

„Това бе една от фирмите, които бе одобрена от цяла Европа за шиене на маски. 

Отваря им се голям пазар – не само в България, а и в чужбина,. Преправяме икономиката, за да може тези, които могат да работят да го правят“, това заяви премиерът Бойко Борисов на излизане от шивашкия цех в Хасково, който посети по-рано днес, научи 365novini.

„Обикаляме и преструктурираме, за да може хората да получават заплати и да си хранят семействата. Отделили сме десетки милиони, с който да помогнем на самотните майки и на хората, които нямат доходи“, увери Борисов.

„Имам голяма критика към себе си – не трябваше да се огъвам тогава, когато много уверено вървяхме към еврозоната. Виждате, че сега се отпускат трилиони за възстановяване на държавите, които са в еврозоната. Много мощно до края на април ще предадем конспектите си. България е прекрасно финансово и икономически структурирана. Имаме само едно условие, което трябва да изпълним, и ще го направим. Ще кандидатстваме отново. Не че сме се отказали, но решихме да сме по-бавни, за да имаме време да убедим хората“, поясни още премиерът.

От думите му, цитирани от Блиц, стана ясно, че за момента не е теглен нов външен дълг и за момента не се налага.

Няма да коментирам този човек! Все едно е един човек да ти удари шамар, а после анонсът на bTV е „двама си бият шамари“. Не е честно когато някой, напада, вие да казвате „двама се бият и удрят. Той вчера излъга. Аз се заклевам във внуците си. Обади ми се и каза, че се върне ветото в двете точки“ – отсече Борисов на въпрос за това какво ще каже за вчерашното изказване на президента Румен Радев, който обяви дали има конфликт помежду им.

„Дори да кажеш, че България не е готова за кризата, е вероломно нападение. Не е протегната ръка“. Министър-председателят бе категоричен, че правителството ще продължи да работи за опазване здравето на българите и за възстановяване на икономиката.

„Кой говори за морги и трупове? Вие просто правите като тенис на маса – пинг-понг – той каза, после той каза. Аз моята работа си я върша! При нас има около 30 лекарства, които казват, че лекува коронавируса“, заяви още Борисов.

марица

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.