Водещите новини
Home » България » Борисов за Радев: Той ми удря шамари, а казват, че се бием
Борисов за Радев

Борисов за Радев: Той ми удря шамари, а казват, че се бием

„Това бе една от фирмите, които бе одобрена от цяла Европа за шиене на маски. 

Отваря им се голям пазар – не само в България, а и в чужбина,. Преправяме икономиката, за да може тези, които могат да работят да го правят“, това заяви премиерът Бойко Борисов на излизане от шивашкия цех в Хасково, който посети по-рано днес, научи 365novini.

„Обикаляме и преструктурираме, за да може хората да получават заплати и да си хранят семействата. Отделили сме десетки милиони, с който да помогнем на самотните майки и на хората, които нямат доходи“, увери Борисов.

„Имам голяма критика към себе си – не трябваше да се огъвам тогава, когато много уверено вървяхме към еврозоната. Виждате, че сега се отпускат трилиони за възстановяване на държавите, които са в еврозоната. Много мощно до края на април ще предадем конспектите си. България е прекрасно финансово и икономически структурирана. Имаме само едно условие, което трябва да изпълним, и ще го направим. Ще кандидатстваме отново. Не че сме се отказали, но решихме да сме по-бавни, за да имаме време да убедим хората“, поясни още премиерът.

От думите му, цитирани от Блиц, стана ясно, че за момента не е теглен нов външен дълг и за момента не се налага.

Няма да коментирам този човек! Все едно е един човек да ти удари шамар, а после анонсът на bTV е „двама си бият шамари“. Не е честно когато някой, напада, вие да казвате „двама се бият и удрят. Той вчера излъга. Аз се заклевам във внуците си. Обади ми се и каза, че се върне ветото в двете точки“ – отсече Борисов на въпрос за това какво ще каже за вчерашното изказване на президента Румен Радев, който обяви дали има конфликт помежду им.

„Дори да кажеш, че България не е готова за кризата, е вероломно нападение. Не е протегната ръка“. Министър-председателят бе категоричен, че правителството ще продължи да работи за опазване здравето на българите и за възстановяване на икономиката.

„Кой говори за морги и трупове? Вие просто правите като тенис на маса – пинг-понг – той каза, после той каза. Аз моята работа си я върша! При нас има около 30 лекарства, които казват, че лекува коронавируса“, заяви още Борисов.

марица

Твоят коментар

About Натали Славова

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

365Novini във Facebook