Home » Зодии » Интересни черти от характера на зодия Лъв
характера на зодия Лъв

Интересни черти от характера на зодия Лъв

Вече сме в месеца на зодия Лъв, припомня 365novini.  

Царят на зодиака. Владетеля на останалите зодии. Определено можете да чуете за множество лоши черти на Лъвовете. Да, те са суетни и доста егоистични понякога. Това, обаче не означава, че не притежават някои уникални качества. Можете да разберете това, единствено и само след като ги опознаете напълно. Чак тогава ще разберете, че всъщност имат много интересен характер. Вижте няколко интересни черти на представителите на зодия лъв, които със сигурност не знаете.

1. Състрадателни са – Те са готови да помогнат на всяко едно живо същество. Стига им само да са сигурни, че правят някого щастлив. Всеотдайни са и са готови да пренебрегнат себе си, ако техен близък е в опасност. Искат да виждат около себе си щастливи хора и понякога приемат това за своя отговорност

2. Много упорити – Когато си поставят цел, те я постигат на всяка цена. Абсолютно нищо не може да ги спре по пътя към успеха. Пречките и трудностите не ги притесняват, дори ги мотивират. Изключително упорити и целеустремени хора, които никога не биха се отказали.

3. Лоялни – Безспорно, това е най – лоялният знак в зодиака. Те не биха изневерили на половинката си за нищо на света. Изключително верни и честни са. Те вярват в любовта и никога не биха си позволили да рискуват връзка, в която са щастливи, само заради моментно увлечение.

4. Дават всичко за близките си – Лъвовете са като пазители за близките си. Никога не биха позволили нещо лошо да се случи на техен близък. Те са способни на всичко, ако обичат някого. Никога не биха оставили близък човек в беда. Ще ви измъкнат и след това може би ще очакват благодарности и похвали, но все пак са си ги заслужили.

5. Лидери – Те успяват да накарат всички наоколо да ги следват. Заразяват хората с енергията си. Лъвовете просто са родени за лидери. Винаги знаят как да се справят с трудностите и как да мотивират околните. Ако имате за шеф представител на зодия Лъв, можете да сте сигурни, че той ще се държи с Вас с уважение.

6. Искрени са – Те мразят лицемерието. Предпочитат да ви кажат всичко в очите, вместо да говорят зад гърба ви. За тях няма значение как ще се почувствате, просто държат да бъдат искрени с хората около себе си. Ако представител на този зодиакален знак се държи добре с вас и ви обсипва с комплименти, можете да сте сигурни, че са искрени.

7. Общителни са – Те обожават да са заобиколени от нови и различни хора, с които могат да поведат разговор на всякаква тема. Неусетно се превръщат в душата на компанията. Обичат да застават под светлините на прожекторите и се чувстват най-добре когато са в центъра на купона.

8. Отговорни са – Лъвовете винаги спазват обещанията си. Ако ви кажат, че ще направят нещо, то можете да бъдете сигурни, че няма да се отметнат. Винаги подкрепят думите си с действия. Сигурни сме, че няма да ви разочароват.

9. Оптимисти – Те винаги успяват да видят положителната страна на нещата, колкото и невъзможно да изглежда това. Никога няма да видите Лъв, който се фокусира върху проблемите и се оплаква. Това е така, защото те вярват в себе си и никога не се съмняват, че всеки проблем има своето решение.

10. Чар – Те притежават наистина невероятен чар, с който успяват да пленят много сърца. Магнетизмът, който излъчват им помага да спечелят всеки, който си изберат.

Източник: iwoman

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.