Home » Свят » Индианското племе с най-точните пророчества и съдбата на Земята! Ето какво гласят те:
Индианското племе с най-точните пророчества и съдбата на Земята

Индианското племе с най-точните пророчества и съдбата на Земята! Ето какво гласят те:

Индианско племе с опит в самоизпълняващите се прогнози заяви, че кометата ще унищожи Земята „в близко бъдеще“.

Племето Хопи вярва, че светът е унищожаван вече няколко пъти и казва, че сега живеем в „четвърти свят“.

Днес от 365 Новини ще Ви представим историята на пророчествата на племето хопи

Племето Хопи, с приблизително 7 400 членове, живее на 1 561 213 акра земя, разпределена от правителството на САЩ в североизточна Аризона. През годините пророческата традиция на племето хопи привлича вниманието в множество публикации. Тълкуванията на пророчествата се предават като част от устната традиция на хопи; те също се основават на информация от скални резби и редица каменни плочки, държани от различни кланове.

Съвременните тълкувания на пророчествата послужиха като основа за политическите действия на племето хопи. В много случаи старейшините са изнасяли речи, особено в ООН в Ню Йорк и в Санта Фе, Ню Мексико. Тези речи насочват вниманието към начина, по който старейшините гледат на пророчествата и призовават за подходящи действия и поведение.

Различни версии и тълкувания на пророчествата твърдят, че този свят ще приключи. Времето до края ще бъде белязано от хаос, объркване, страх и страдание.

Старейшините вярват, че сегашното унищожаване на околната среда, изчезването на растителни и животински видове, световните войни и заплахата от ядрен холокост създават страх, отчаяние и ужас.

Легенда за хората мравки

Племето Хопи твърди, че скоро светът отново ще свърши със „синя звезда“, която се разбива в Земята. Страшно е, че прогнозите на племето досега са били доста точни. Древното племе успешно е предвидило разлива на нефт през 2010 г. в Персийския залив, създаването на Интернет и завладяването на Северна Америка.

Тяхната легенда също така разказва как племето е навлязло на Земята чрез портал, разположен в Гранд Каньон с помощта на подобни на мравки извънземни същества. Скалните резби в Гранд Каньон и Египет показват подобни на мравки същества, които са помогнали на хопи да оцелеят няколко пъти.

Историите твърдят, че „хората от мравки“ са отвели племето хопи от „първия свят“, който е бил унищожен от пожар. Твърди се също, че са ги спасили от леденото унищожение на „втория свят“ и края на „третия свят“.

Картините изобразяват хора с удължени черепи, тънки ръце и крака и мравка в горната част на тялото. Мнозина твърдят, че „мравките“ напомнят на съвременните идеи за извънземния живот, а някои вярват, че племето Хопи е виждало НЛО.

Предсказанията на племето Хопи за края на света

Легендата разказва, че по-старото Бяло перо на древния клан на мечките Хопи предсказва следните събития, които ще доведат до апокалипсиса.

Казват ни за пристигането на белокожи хора (европейско откритие на Америка).
Нашите земи ще видят появата на пълни с глас въртящи се колела (завладяването на Северна Америка).
Странен звяр, подобен на бивол, но с големи дълги рога, ще наводни земята в голям брой (въвеждане на влаковете).
Една племенна легенда разказва как племето е навлязло на Земята чрез портал, разположен в Големия каньон.
Земята ще бъде пресичана от железни змии (създаване на железопътни линии).
Земята ще бъде заплетена в гигантска мрежа (създаване на световната мрежа).
Земята трябва да бъде пресичана от каменни реки, които правят снимки на слънце (магистрали и пътища).
Ще чуете как морето става черно и много живи същества умират заради него (разливът на петрол от Мексиканския залив през 2010 г.).
Ще видите много млади хора, които носят дълга коса като моите хора, идват и се присъединяват към племенни нации, за да научат своите пътища и мъдрост (контракултурно движение за хипи от 60-те и 70-те години).
Всеки ще чуе за жилището на небето, над Земята, което ще падне с голям рев. Ще се появи като синя звезда. Много скоро след тази церемония животът на моя народ ще приключи.

Някои предполагат, че синята звезда може да е сателит, който да влезе отново в земната атмосфера. По ирония на съдбата това може да съвпадне с китайския Tiangong-1, син спътник, който се предвижда да удари Земята тази или следващата година и да причини голямо бедствие.

Източник: За жената

Твоят коментар

About clslavchev

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.