Home » Горещо » Икебаната скочи на Мариана Попова, завихри се махленски скандал
Икебаната скочи на Мариана Попова

Икебаната скочи на Мариана Попова, завихри се махленски скандал

Махленски скандал си спретнаха Мариана Поповаи Деян Икебаната, научи 365novini.

Участие в драмата взеха още и Тони Димитрова и Веселин Плачков.

Остър статус в социалните мрежи от профила на Икебаната вбеси Мариана Попова. И тя избухна гневно. А ето и поста на Мариана Попова.

„Този индивид, човек, ТО или каквото е там се е заел да атакува всяка публикация свързана с мен и песента “ Дъжд“. Определението “ некадърница“ не ме обижда, защото никога не съм се взимала на сериозно и правя, това, което ми харесва с много обич( може би и за това не съм чак толкова продуктивна). Обидно е това, че такива хора съществуват и имат поле за изява. Оставям това тук без удоволствие. Деян Неделчев ти си нелеп и психически нестабилен.”

В задочния спор се включи и Тони Димитрова. Оказа се, че и тя си е патила от острия език на Икебаната, пише „България днес“.

„Сега тебе ли подкара? Мен откога ме пустосва, плюването му е най-силната страна! Споко, ти поне не си дебела, че тогава щеше да видиш!”, на което колежката й със смях отговаря —„Не бях дебела, ела ме виж сега. С 10 отгоре….”

В разговора се включи и Веселин Плачков, който препоръча на половинката си да не обръща внимание на цялата драма. „Защо изобщо популяризираш този дебил , който иска нещо да се изкаже ?!?! На тази амеба или чехълче мястото му е в център за душевно болни. Не се занимавай с глупости”

А ето го и скандалния пост на Икебаната, който вбеси така жестоко музикалната гилдия.

„Аман от „големи звезди”, които се лансират по всякакви радиа и тв-та с по едно или две имена като Мариани Попови, Тони Димитрови, Марийки Илиеви, Поли Геновки, Дичовци, Любовци, Мировци, Доневци, Нетевци, Графоци и сие, и още, и още тем подобни „супер дрисливи” Бг звездички, които не можеш да им запееш една песен, нито да ги гледаш…

Писна ми да се лансират посредственици, които нямат нито качества, нито харизма, нито глас, нито визия и нямат нито един хит. Никаква индивидуалност, посредственост и имитация…. Крякат, врякат, пискат, мучат, врещят, викат – само дето не могат да пеят”, пише Икебаната.

Постът му предизвика остри реакции в мрежата и немалка част от изпълнителите се почувстваха обидени, с основание.

хотарена

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.