Home » Горещо » И сестрата на Валери Божинов е абитуриентка-Вижте само каква красавица е! Страхотна рокля!
И сестрата на Валери Божинов е абитуриентка

И сестрата на Валери Божинов е абитуриентка-Вижте само каква красавица е! Страхотна рокля!

Сестрата на Валери Божинов – Михаела, отказа да дефилира на бала си с останалите абитуриенти във Велико Търново.

Щерката на треньора на Ботев (Враца) Сашо Ангелов беше ослепителна и за празника по завършването на 12-ти клас в спортната гимназия, но категорично отказа да се покаже по червения килим в центъра на Старата столица.

БЛИЦ я потърси за коментар, като Михаела обясни какво я е накарало да вземе това решение:

– Защо отказа да дефилираш по червения килим с другите абитуриенти? Съучениците ти се показаха пред стотиците, които се бяха събрали, а ти не. От какво е продиктувано това твое решение?

– Комплексарщина! Това е истината за мен. Кой каквото иска да говори. Няма смисъл от всичката тази показност и харчене на пари. Защото знам, че има родители, които заделят последните си средства за бала на детето си, само и само моментът да бъде запомнящ се. Скъпи тоалети, скъпи коли… Защо – заради снимките и видео клиповете!? И да се радваш, че завършваш, това не го разбирам. Няма логика да има празник, че ти свършват най-хубавите години.

Да, надявам се хубавите тепърва да предстоят, но защо е всичката тази показност? Бях твърдо против да се показвам пред града, където се бяха събрали всякакви хора. Да ме оглеждат и да казват колко съм хубава, а преди това да са ме правили на нищо, обсъждайки ме. Пределно ясно ми е, че постоянно се говори за мен заради брат ми. Просто исках да си спестя цялото това нещо. Не правя неща, които нямат смисъл и не ми доставят удоволствие.

– Пропусна дефилирането, но след това празнува със съучениците си нали?

– Да, изкарахме си страхотно. В Калояновата крепост много се бяха постарали, посрещнаха ни супер. Галена беше на участие, пя, веселихме се. След това отидохме и на дискотека. Искам обаче да кажа, че нямам нищо против връстниците ми. Не ги съдя за това, че искат този ден да си е техен. Всеки обича бала си и го очаква с нетърпение. Но смятам, че цялата тази показност е излишна. Не знам как е в другите градове, но тук във Велико Търново ни карат да минем около 200 метра в центъра по червен килим. Излишна показност, това просто не ми харесва.

– Явно заради това вече дни наред не публикуваш нищо в социалната мрежа…

– Не съм качвала, да, просто така реших. Фотографката Галина Стефанова сподели снимките от фотосесията, която заснехме. Много й благодаря, както и на гримьорката Ива Петкова и фризьорката Галя Петкова. Страшно много съм благодарна и на Николета, която ми подари роклята, която си бях харесала. Имам я още от края на февруари. Харесах я точно за две минути, след което Ники уреди нещата. Донякъде заради нея и семейството ми се навих за фотосесията. Тати ме пита защо взех това решение, и другите се опитваха да ме разубедят, но аз бях категорична. Не пожелах и да ходя в Слънчев бряг. Някои от съучениците ми заминават, но аз не.

– Сега накъде? В София ли смяташ да следваш?

– Най-вероятно ще запиша психология във Велитърновския университет, може би задочно, след което магистратура в Перуджа. Не искам нашите повече да ги задължавам по никакъв начин. Желая да стана по-самостоятелна. Вече съм пълнолетна и ще започна работа. Искам сама да постигам мечтите си. Да, желaя родителите ми да бъдат до мен – от това по-хубаво няма, но искам да се справям самичка. А за София – и дума да не става. Тази лудница не е за мен. Искам да избягам от комплексарщината.

– Как се спря точно на Перуджа?

– Интересувах се и проверих кои са най-реномираните университети в Италия, където мога да следвам психология. Макар че още не съм избрала дали ще е психология или спортна психология. Установих, че е най-добре в Милано и Перуджа. В Милано обаче също е лудница и предпочитам да замина за Перуджа.

Твоят коментар

About clslavchev

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.