Home » Горещо » И Райна Княгиня се разведе след 8 месеца
И Райна Княгиня се разведе

И Райна Княгиня се разведе след 8 месеца

Райна Княгиня се разведе, научи 365novini

Емоционален развод преживя фолклорната певица Ива Давидова, която по примера на Софи Маринова се раздели с мъжа си след броени седмици семеен живот, научи HotArena.

Изпълнителката, която е по-позната с името Райна Княгиня изненадващо сподели, че е разведена със съпруга си. Причината за края на брака им е, че се чувствали повече като приятели, а не толкова като съпрузи.

„Ние с Влади след дългогодишна връзка се разделихме. Нямаше драми, трети лица, скандали.

Разбрахме, че сме много по-добри и пълноценни един към друг като истински приятели, отколкото като съпрузи”, заяви Давидова, която бе категорична, че това е единственият й коментар по деликатната тема.

Тя призова медиите да не обсъждат личния й живот и не пропусна да благодари на съпруга си.

„Благодаря ти, Влади, за всичко. Ти си доблестен мъж! Винаги ще бъдеш един от най-ценните и важни хора в живота ми!”, добави емоционално съвременната Райна Княгиня.

В края на миналата година Ива Давидова се омъжи за любимия си Владимир на тайна церемония.

Лично кметът на Перник Вяра Церовска извърши ритуала, а единствените други присъстващи били кумовете – семейство Павлови.

За намерението на влюбените не знаел никой друг, дори родителите им.

„С Влади сме заедно от три години и отдавна сме си говорили, че така искаме да се оженим. Много е лично и съкровено! На върха на щастието съм!”, споделя щастливата булка.

Тя била далеч от визията на традиционалистките с черната си рокля на цветя.

Кумовете изпратиха новобрачната двойка на круиз, а свекървата дари на снаха си уникална семейна златна реликва във формата на сърце. Няколко месеца по-късно обаче идилията между двамата младоженци изчезва и те решили да се разделят.

Музикални фенове коментират, че раздялата им прилича на тази на Софи Маринова и Гринго. С тази разлика, че ромската певица избяга от мъжа си, защото й вдигаше ръка, а после се върна при него, докато Ива не е казала и една лоша дума за бившия си мъж.

Хотарена

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.