Водещите новини
Home » Топ новини » Христо Комарницки към Борисов: Така преяде, че грухтиш! Но скоро ще познаеш затворническата любов!
Христо Комарницки към Борисов: Така преяде че грухтиш

Христо Комарницки към Борисов: Така преяде, че грухтиш! Но скоро ще познаеш затворническата любов!

Сподели новината
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Христо Комарницки е убеден, че мястото на Бойко Борисов е в затвора!

Премиерът Бойко Борисов ще има идеалния шанс да си върне формата… зад решетките. Това смята най-известният наш карикатурист Христо Комарницки, който през годините нито веднъж не се поколеба да обрисува властта подобаващо. Без да се навежда и да раболепничи.

Христо Комарницки посече Бойко Борисов

Именно това неведнъж е побърквало, както министър-председателя, така и всички в парламента. Комарницки обаче е категоричен – Бойко така преяде, така надебеля, че едва ли не вече грухти. И се превърна в точно копие на Делян Пеевски или Шиши, както го наричат още под сурдинка, пише clubz.bg.

Престъпленията на Бойко Борисов са толкова големи, че във всяка една нормална държава, те ще бъдат наказани със затвор и то строг такъв, смята Комарницки. И едва тогава, опознавайки „затворническата любов“, той ще си даде сметка за много неща – евентуално…

„Това е нечувано досега. Борисов установи една пълна абсолютна и безконтролна еднолична власт в тази държава, каквато дори Тодор Живков нямаше. Нищо не работи тук, нито един демократичен механизъм.

Нашият премиер не отговоря за действията и решенията си пред никого. Той не бръсне нито Парламента, нито Констутицията, нито медиите, да не говорим за народа. Той ни се присмива, години наред се присмива, но това свърши.

Свикнал е, че корупцията е всичко – взимай там тия пари и си затваряй устата… И ония си траеха, много дълго си траеха. Но ще видите как ще се обърне палачинката този път“, убеден е Комарницки.

Той нарече Бойко Борисов и шайката му „свинската мафия“, която ще бъде свалена. И ако не може по демократичния и нормален път, то чрез гнева на народа. Който в случая няма да е виновен за нищо, каквото и да стори, за да спаси себе си и родината си.

About Цветан Славчев

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.