Водещите новини
Home » Топ новини » Георги Христов към Борисов: Не е лошо, че обичаш к*рви, лошото е, че затри държавата!
Георги Христов към Борисов: Не е лошо че обичаш к*рви

Георги Христов към Борисов: Не е лошо, че обичаш к*рви, лошото е, че затри държавата!

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Георги Христов не крие антипатиите си към премиера Бойко Борисов и „шайката“ му!

Големият глас на България Георги Христов е известен с острия си, но директен и откровен език. Той не обича да лицемерничи и показа това отново снощи, когато не издържа и нападна Бойко Борисов от профила си в социалната мрежа.

Георги Христов “размаза” премиера Бойко Борисов

Георги Христов изрази подкрепа и разбиране към всички българи, които останаха без работа заради пандемията от Covid-19. И не само, че вече 10 месеца гладуват, но държавата не си е мръднала и пръста, за да им помогне и да ги подкрепи.

Разбира се, държавата, според певеца, е именно премиерът Бойко Борисов. Който не спира да „бие тъпана“ колко и какво дава, какво и как строи, докато средният българин едва си плаща сметките. Тази несправедливост накара Христов да избухне и да заяви, че министър-председателят обича к*рви. Дори ги нарече сръбски к*рви. Някои от които с охота приема в Министерски съвет.

„Не на боклуците!“, викна Георги Христов. Според когото няма лошо да обичаш гореспоменатите „жрици“, лошото е да затриеш цяла една държава. Защото с управлението си вече толкова години Борисов направи точно това.

„Отвратен съм. Борисов и негова шайка ме отвращават. Рекет, кражби и престъпления. Геноцид спрямо българския народ, спрямо културата, спрямо образованието, спрямо всичко. Това не се издържа вече и аз не смятам да го търпя.

georgi-hristov

Както съм казвал, ще го кажа пак – време е за промяна, за колосална промяна. За да може най-после този измъчен, но силен народ, да повдигне глава и да види надеждата в бъдещето“, коментира певецът, пише informiran.net.

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.