Home » Свят » Гадателката на Берлускони Теодора Стефанова: Извънземните помагат на Бойко, чакат го светли дни
Гадателката на Берлускони Теодора Стефанова: Извънземните помагат на Бойко чакат го светли дни

Гадателката на Берлускони Теодора Стефанова: Извънземните помагат на Бойко, чакат го светли дни

Светли дни идват за премиера Бойко Борисов, прогнозира гадателката на Силвио Берлускони Теодора Стефанова.

„Хората го харесват, на много фронтове ще успее и най-вече в образованието – това, което предложи преди дни всички деца да се образоват, ще стане най-силната промяна, която веднага ще се усети от народа. По принцип на Бойко му помагат чужди цивилизации, както и на Силвио, както и на Меркел, не случайно тези хора са на тези позиции. Уилсон ми го каза това.

Бойко има и силата, и харизмата да стане президент.

Негов ще е изборът, защото може и да се откаже“, каза сензационно врачката. Според нея ние вече сме работели с извънземните и не бивало да се плашим, защото сме се подготвяли за новия световен ред. „ЕС ще се разпадне. Не по-рано от 2025 година ще се случи това и ние ще извървим пътя си. Колкото и да е странно, с Русия и Турция най-много ще си взаимодействаме. Евразия ще е най-големият проект, който ще е част от този нов ред.

Ще има нова валута и тя няма да е евро, разбра 365новини.

България ще започне да се измъква от кризата, като стане вносител и производител на газ. Това ще се случи не по-рано от 2020 година“, поясни Теодора Стефанова.

Гадателката също прогнозира и какво ще бъдещото на управляващата коалиция:

„Тази коалиция е крехка. Ще ескалира ситуацията при патриотите март – април другата година, до тогава обаче няма да се разпаднат. Ще има смяна на министри и зам.-министри, ще ескалират нещата в края на 2019 и ако не се разпаднат коалиционните партньори, ще се закрепи управлението, ако не, може да отидем и на избори. Но виждам страната още дълго време да се управлява от коалиции. В БСП може да има разцепление, сили набира Марешки, както и Слави Трифонов.

Той ще влезе в политиката и партията му скоро ще стане факт. Може и да не е лидер той, но със сигурност в някакъв момент може да издигне жена за президент и за премиер. Аз мисля, че първо Бойко ще стане президент, а след него ще управляват жени като президент и премиер“, категорична е Теодора Стефанова.

Източник: Булмедиа

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.