Водещите новини
Home » Горещо » Ева Веселинова трогна с лично признание
Ева Веселинова трогна с лично признание

Ева Веселинова трогна с лично признание

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Ева Веселинова е по-щастлива отвсякога и е в трепетно очакване на близнаците си. Срещата й с тях изглежда все по-скорошна, ако съдим по това, което самата тя споделя в профила си в социалните мрежи.

Екс ко-водещата в „На кафе“ е станала много активна и редовно пуска нови и нови фотосесийни кадри в профила си. Този път добави и много лично признание.

„Все по-близо до срещата с близнаците – с усмивка и пълно с любов сърце. Вече нямам търпение и се подготвям усилено за най-щастливата среща в живота ми. Купувам най-необходимите неща и утре ще ви покажа много снимки и видеа“, сподели блондинката, която все още пази в тайна името на бъдещия татко.

Ева Веселинова е българска журналистка, известна с ролята си на репортер до 2018 г. в предаването „Господари на ефира“ по Нова телевизия, както и с участието си в панела до 2020 г. на сутрешното шоу „На кафе“, излъчвано в същата медия. Веселинова е завършила специалност „журналистика“ във Факултета по журналистика и масова комуникация на Софийския университет.

Притежава бакалавърска степен и по специалност „българска филология“. Била е директор „Новини“ в телевизия „Евроком“ и редактор в ТВ „Европа“.

Бременността при човека е период, през който полученият в резултат на оплождането нов организъм, наричан фетус или ембрион, се развива в матката на майката. В някои случаи броят на ембрионите е повече от един. Бременността обикновено приключва с раждане, което най-често става около 38 седмици след оплождането. При менструален цикъл с продължителност четири седмици този момент съответства приблизително на времето 40 седмици след последната менструация.

Бременността обикновено се разделя на три основни етапа с продължителност по около три месеца, наричани триместри.

По време на първия триместър има относително висок риск от спонтанен аборт. По време на втория триместър развитието на плода може да се наблюдава и диагностицира посредством редица методи. Началото на третия триместър е и така наречената повратна точка, след която плодът може да оцелее с или без медицинска помощ извън матката.

По време на бременността се използват различни термини за развиващия се нов организъм в зависимост от етапа на бременността. Развиващият се организъм се означава като ембрион от първата до 8-а седмица от зачеването, а след този повратен период до момента на раждането той се нарича фетус (или плод).

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.