Водещите новини
Home » Свят » Ето от какво се правят ваксините за Covid 19! (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
Ето от какво се правят ваксините за Covid 19! (СКАНДАЛНО ВИДЕО)

Ето от какво се правят ваксините за Covid 19! (СКАНДАЛНО ВИДЕО)

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Скандално видео, до което се добра 365 Новини, показа от какво се правят ваксините срещу Covid-19!

За неспециалистите, каквито сме повечето българи, ще е фрапиращо да научат, че във ваксините има клетъчна посявка от абортирали човешки ембриони – мъжки в 14-а седмица от кавказки тип, и от умрели пациенти.

Същото важи и за един куп лекарства като инсулин, препарати за раково болни и дори хранителни добавки. Това е нормално и се прави от десетилетия. Вирусът съдържа ДНК или РНК, която инжектира в клетките на ваксинирания.

Тази генетична информация се вплита в генетичния материал на човешката клетка и я препрограмира с една едничка цел – да произвежда нови вируси, докато не се изтощи и самоунищожи, разпръсквайки новите вируси в заразения организъм.

Самия вирус е генномодифицираща машина (сам по себе си той не се числи за форма на живот поради ред причини). Между 7-10% от човешкото ДНК представлява вирусен генетичен материал, датиращ милиони години назад. Поради тази причина учените имат нужда от заразен човешки геном, за да отделят нужния вирусен такъв – това е процес на модификация, пише Народ.бг.

А ето и какво конкретно съдържат ваксините:

1. Тежки метали – олово, живак, алуминий

2. Субстрат (култиватор) – средата, в която се отглеждат ваксините. Това е ДНК от животни и човешки ембриони: пилешки ембриони, тъкани от бъбреци на маймуни, тъкани от мозък на маймуни, фибробласти от абортирани човешки ембриони. Живи тъкани за култивиране -свинска кръв, кръв от коне, еритроцити от овча кръв, телешка плазма, плазма от кравешки плод, клетки от свинска панкреатична жлеза и др.

3. Химични елементи:

Полисорбат 80 – съединение, което снижава съпротивата и засилва смесването на веществата, разгражда елементите на дребни фракции (наночастици) и така минават през защитните бариери, които предпазват организма .Така веществата попадат до мозъка и нервната система на човек.

Тритон Х -100 – токсично вещество.

Глифосат и др.

Информация: д-р Тони Барк, д-р Антъни Сампсъл, д-р Стефани Сенеф, д-р Арчи Калоринос, д-р Робърт Бел, д-р Ирвин Сахни, д-р Лари Палевски и др.

Вижте видеото ТУК

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.