Home » България » Ето го тайния мъж на Лиляна Павлова
Ето го тайния мъж на Лиляна Павлова

Ето го тайния мъж на Лиляна Павлова

На щастлив и безоблачен брак се радва бившият министър европредседателството Лиляна Павлова, научи 365 Новини.

Тя е сред малцината грандами в политиката, които са успели да опазят половинките си от широката аудитория дори след повече от 15 години на политическата сцена. Съпругът на Павлова – Пламен Николов, избягва публичността, но подкрепя безрезервно жена си във всяко нейно начинание, включително и в най-новото ѝ – борбата за евродепутатско място.

Пламен и Лили се познават още от студентските години, когато били колеги в университета.

пламен николов лиляна павлова

Въпреки че често споделяли една и съща компания и делели скамейката по време на лекции, се харесали чак след като се дипломирали. Химията помежду им бързо прераснала в любов и сватбата не закъсняла. Съпрузи са от почти 14 години, а двойка – от близо 20.

Голямото им щастие е дъщеря им София, която e ученичка и всестранно развита натура. Сред хобитата ѝ са гимнастиката, кулинарията и подводното гмуркане, по което се захласнала през лятото на миналата година по време на ваканцията на семейството в Созопол.

„В семейната политика ролята на съпруга ми е много голяма. Предвид факта, че се налага да отсъствам толкова. Всяка сутрин той става, прави закуска на дъщеря ни, води я на градина преди, а сега на училище“, разкрива самата Павлова. Откакто обаче приключи мандатът ѝ на министър на европредседателството, разполагала с повече време за половинката и дъщеря си.

Любимото им занимание било да приготвят вкусни домашни изкушения, като с нетърпение очаквали великденските празници, за да се развихрят в кухнята.

Дъщерята на Лиляна Павлова

„Аз не съм лесна. Мъжът ми ме е оставил да се развивам и ме подкрепя. Няма претенциите и той да е толкова активен и публичен. Окей е с моята работа. Но наистина, когато не ти е спокойно вкъщи, не може да си 100% ефективен на работа. Докато той няма проблем с това да е повече вкъщи, да води и да взема детето на танци, на училище…“, споделя Лили.

Караниците им най-често били на тема кой да кара колата. Понеже ексминистърката имала книжка от 17-годишна и натрупала стотици хиляди километри зад гърба си, шофирането станало нейно хоби.

Когато пътували семейно, тя сядала зад волана в едната посока, а Пламен – в другата, за да има мир и разбирателство. Той обаче бил една идея по-екстремен от нея, защото бил любител и на моторите, а тя не си падала по двете колела.

Източник: Ретро

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.