Home » Горещо » Ето ги двамата нови ментори в „Гласът на България“ – две ярки звезди сядат в треньорските столове (СНИМКИ)
Ето ги двамата нови ментори в "Гласът на България" - две ярки звезди сядат в треньорските столове (СНИМКИ)

Ето ги двамата нови ментори в „Гласът на България“ – две ярки звезди сядат в треньорските столове (СНИМКИ)

Големи рокади се слючват в „треньорския“ състав на предстоящия сезон на музикалното риалити “ Гласът на България „. След като стана ясно, че Галена няма да е сред менторите, предстои мястото си да отстъпи и Любо Киров.

На негово място обаче ще дойде не по-малко любим и известен изпълнител –  Миро.

Той ще се завърне като треньор в предстоящия десети юбилеен сезон на „Гласът на България“ по bTV. Припомняме, че той бе сред първите ментори на стартиращия навремето формат, а сега отново ще влезе в тази си роля след цели девет години. В продължение на три сезона Миро бе на треньорската позиция и изведе до победа Ивайло Донков, който стана „Гласът на България“ в сезон 2.

Любо Киров и Миро

колаж: България днес

Най-вероятно именно той ще заеме мястото на Любо Киров.

„Да съм отново на “треньорския” стол е предизвикателство! Вярвам в таланта, вярвам в дързостта на младостта и вярвам в предаването на знания. Тази година ще бъде голяма. Вълнувам се да те срещна!“, споделя вълнението си Миро преди да стъпи отново в обичаното музикално шоу.

Припомняме, че по-рано стана ясно и името на друга поп звезда, която ще се нареди до Миро и Иван Лечев – Мария Илиева. Дали ще има още промени в състава на треньорите, предстои да разберем!

Твоят коментар

About Natali Slavcheva

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.