Home » Живот » Ето ги българските звезди със съмнения за коронавирус
българските звезди със съмнения за коронавирус

Ето ги българските звезди със съмнения за коронавирус

Притеснени за здравето си са и родните знаменитости, а част от тях намериха смелост публично да признаят, че най-вероятно вече са имали челен сблъсък с коронавируса, научи 365novini.

Пръв признанието направи Виктор Николаев, който шашна зрителите на сутрешния блок на Нова тв с откровение, че е бил повален от заразата още преди 5 години. Тогава той и дъщеря му Дара се разболели тежко, а към днешна дата Николаев е 100% убеден, че симптомите им се припокривали изцяло с тези на Ковид-19.

„Жестока двустранна пневмония, тежък задух, седмици висока температура. Ей така, отникъде ни удари. С малката лежахме заедно в болница, развихме сепсис, едва ни спасиха. Не можете да ме убедите, че този вирус не обикаля сред нас от години“, коментира Виктор. По думите му страховитата инфекция го накарала да промени начина си на живот, да спре цигарите и да стане маниак на тема хигиена, така че е напълно подготвен за настоящото извънредно положение.

„Коронавирусите ги има в медицинските учебници от 60-те години на миналия век. Трябваше да сме много по-подготвени за това, което се случва. Благодарен съм, че с Дара се отървахме без последствия, дано и този път стане така“, разказа Николаев за опита си с вируса.

Преди дни и социологът Кънчо Стойчев хвърли бомбата, че вече е изкарал Ковид-19.

„Това не е най-страшният грип, нито е най-страшният вирус. Аз го изкарах преди два месеца. Гадно е, дълго е, но минава“, каза Стойчев в ефира на „Тази сутрин“ по Би Ти Ви. Тогава обаче той не е бил тестван за заразата, нито пък е бил официално диагностициран от медицинско лице с коронавирус. Просто смятал, че симптомите, които е имал при боледуването си преди 2 месеца, били същите като тези, с които се характеризира Ковид-19.

Съмнения, че боледува от коронавирус изрази и боксьорът Кубрат Пулев. Той сподели, че покрай множеството информация по темата започнал да си втълпява, че е болен, а вследствие на това получил парене в клепачите, което го навело на мисълта, че вероятно е заразен. Кобрата обаче не разкри дали се е подлагал на тест и какъв е резултатът му, но подкрепи кампанията за борбата с вируса у нас, като обеща да дари половината от приходите си, равняващи се 2,5 млн. долара, от предстоящия му мач с Антъни Джошуа.

Без скрупули в социалните мрежи синоптичката Гергана Малкоданска призна, че с половинката ѝ – архитекта Алекс Ковачев, са се почувствали зле. След няколко дни домашно лечение момичето на времето и мъжът ѝ не получили подобрение на симптоматиката им, която все повече започнала да наподобява тази на коронавируса. Така двамата решили да се тестват доброволно, а резултатът от първата им проба е отрицателен.

Въпреки това Гергана смятала да се изследва отново, тъй като не искала да поставя в риск близките си.

Ретро

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.