Home » България » Емо Чолаков: Не съм красавица с богат любовник
Емо Чолаков: Не съм красавица с богат любовник

Емо Чолаков: Не съм красавица с богат любовник

Небезизвестният синоптик Емо Чолаков е поредният кадър на bTV, който се раздели с телевизията.

През миналата пролет той изненадващо напусна медията, след като прекара цели 13 години там. Тогава Чолаков не пожела да коментира причините за решението си и стана метеоролог в държавното предприятие “Ръководство на въздушните сили”. Там получаваше висока заплата, но за сметка на това напрежението било огромно, а смените изтощителни.

Така десет месеца, след като каза “сбогом” на bTV, Чолаков стана част от екипа на Нова телевизия. Гологлавият синоптик ще бъде водещ на най-новото риалити предаване “Един за друг”. Това е световен формат, който се реализира в България за първи път. В рамките на шоуто 10 двойки ще заложат на силната връзка помежду си, за да докажат, че когато са заедно, са непобедими. На финала двойката победител може да спечели от 50 000 до 100 000 лева.

Дебютът на Чолаков като водещ ще е на 22 февруари. Всъщност да се изяви като водещ на собствено предаване било отколешна мечта на синоптика. След 13 години в bTV той разбрал, че повече там няма развитие нито в професионален, нито във финансов план. От медията така и не му предложили участие в някоя друга продукция, а той не искал да се пенсионира като синоптик и затова решил да си тръгне. Когато получил обаждането от Нова, на драго сърце се съгласил.

“Винаги съм чакал това приключение. То ще бъде нещо напълно различно както за зрителите, така и за мен, но се чувствам комфортно. Нямам търпение”, споделя Чолаков.

В коридорите на bTV усилено се шушука, че не само липсата на развитие и повишение на заплатата е причина за напускането на Чолаков. Колоритният синоптик не харесвал тенденцията прогнозата за времето да се окупира от дългокраки красавици без нужното образование. Противно на клюките, че си падал по Натали Трифонова, всъщност се дразнел, че блондинката е най-харесвана от шефовете заради визията си.

“Не съм красавица с богат любовник, която се изявява на екран и чете прогнозата между другото, за да си гали суетата”, коментирал Чолаков. Публична тайна е, че заради Натали телевизията се раздели с най-дългогодишния си и опитен метеоролог Христина Балинска. Тя също напусна през 2019 г., след 18 години в медията. И в момента е в БНТ.

Източник: Лупа БГ

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.