Home » Горещо » Елена от Ергенът се показа в чудно хубава булчинска рокля и красиво колие-Снимки
Елена от Ергенът се показа в чудно хубава булчинска рокля и красиво колие-Снимки

Елена от Ергенът се показа в чудно хубава булчинска рокля и красиво колие-Снимки

Ако си мислите, че хубавата и умна Елена още ближе раните си, след като пианистът Евгени Генчев избра да сложи годежния пръстен не на нейната, а на ръката на Валерия, дълбоко се лъжете.

Елена е щастлива и макар и без мъж до себе си съумява целесъобразно да се наслаждава на всеки миг от живота си на една от най-популярните в момента у нас млади и интелигентни българки.

Талантливата журналистка отново е насочила енергията си към това, което умее да прави най-добре – да пише и да живее.

И го прави с лекотата на жена, която знае как да извлече най-смисленото – каймака от всичко случващо се около и с нея. Независимо от болката на несподелената любов, която вероятно още пулсира в сърцето ѝ, вдъхновявайки я да излива всяка своя мисъл и усещане в думи и прозрения. Думи, които Елена е споделила в Инстаграм заедно с видео от разходката си в един от най-красивите градове на България, разположен на двата бряга на река Марица в западната част на Горнотракийската низина – Пазарджик.

Кадрите, които редакторката е публикувала в социалната мрежа, са изключително красиви, а думите ѝ – както винаги докосващи и емоционални, превеждащи ни през забележителностите на града, карайки ни и ние да се потопим в неговите прелести и богатства.

„Моите моменти покрай часовниковата кула, Регионален исторически музей и Младежкия дом там ме върнаха към смисъла на предишната глава от живота ми – космополитност в малкия град. Вярвам, че си я носим вътре в нас и я манифестираме където и да се намираме. Ясно е, че идеална среда няма, но малко повече идеализъм в представите ни може да ни откара наистина далеч. И Пазарджик да ни възторгне като откриватели на нови места“, пише Елена.

Публикацията ѝ, която е само часове след триумфа на Валерия и телевизионния годеж с Евгени, разбуни духовете на феновете и предизвика буря от коментари в подкрепа на Елена и на негодувание от пианиста и вкуса му към жени. „Елена, ти си невероятна жена! Евгени направи огромна грешка, когато избра Валерия пред теб. Плаках с теб снощи. Той не заслужава прекрасна жена като теб!“, споделя почитателка на редакторката.

Твоят коментар

About Natali Slavcheva

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.