Home » Горещо » Джулиана Гани получи букет за 1000 лева
Джулиана Гани получи букет

Джулиана Гани получи букет за 1000 лева

Джулиана Гани побърза да се похвали с огромния букет лалета, които е получила от любимия Илиян за Деня на влюбените – Свети Валентин, научи 365novini.

Джулката се включи в надпреварата, разразила се в социалната мрежа, измежду дамите коя е получила най-скъп и най-голям подарък или букет.

„Аз пропуснах да се запиша за участие, защото бях с любимите си момчета и бях щастлива! Илиян също се постара да ме включи в играта, но аз му казах, че с едно лале щеше да постигне същия ефект! Дано всички мъже да са получили такъв отговор, иначе жалко!“ – пише Гани, но побърза да се похвали с букет, който струва поне 1000 лева.

Джулиана Гани получи букет

Джулиана Гани разсъждава, че Свети Валентин е празник на любовта, а не на социалните мрежи, но няма нищо против да покаже как я глези нейният любим Илиян.

„Обичайте мъжете си, дами! Тагнете ги поне от благодарност, дали са толкова пари за букети“ – пише в профила си Гани. Нейни приятели и почитатели побързаха да отговорят под снимките, на които Джулката позира с Илиян и ефектния букет лалета, като казват, че тя е по-красива от всички букети на света, а други шеговито подмятат, че по-добре е да не отбелязват мъжете на снимките, за да не разберат жените им.

kliuki.ws

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.