Home » Здраве » Джинджифилът премахва слузта от белите дробове за 1 нощ!
Джинджифилът премахва слузта от белите дробове за 1 нощ!

Джинджифилът премахва слузта от белите дробове за 1 нощ!

Джинджифилът, омотан в плат, буквално ще ви спаси от кашлицата и храчките!

Той няма странични ефекти, но трябва да бъде внимателно приготвен за употреба, особено, когато става въпрос за деца с чувствителна кожа. Продължителната кашлица може да развали деня и нощта ви, като отвлича вниманието ви от по-належащите проблеми или не ви позволява да спите.

При едно малко дете, чиято имунна система все още не е достатъчно силна, хроничната кашлица може да се превърне в по-сериозно заболяване. За лечение на хронична кашлица, лекарят е по-вероятно да предпише сироп, без да споменава възможните нежелани реакции и дългосрочни усложнения след такива лекарства.

Двете съставки, декстрометорфан и кодеин, често срещани в лекарствата против кашлица, могат да причинят главоболие, безсъние или мигрена.

Има алтернатива на народната медицина срещу кашлица и няма да я намерите в аптеката, а в собствения си хладилник! Смесете мед, зехтин, брашно и 1 супена лъжица пресен и настърган джинджифил, поставете тази смес върху салфетка или кърпа, около която омотайте марля.

След това прикрепете тази марля към гърдите или гърба си и закрепете с лейкопласт. Възрастните могат да оставят лечебното средство за една нощ, но имайте предвид, че може да причини силно изпотяване.

Децата могат да държат компреса до три часа преди лягане.

Джинджифилът и меда в продължение на хилядолетия са били използвани като ефективни средства за лечение на различни заболявания, а в случай на силна кашлица, те отново доказват своята ефективност.

Но не забравяйте за възможната алергия към определени съставки – и се консултирайте с вашия лекар.

Твоят коментар

Твоята оценка
Твоята оценка
Общо гласували

About clslavchev

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

error: Кражбата от 365 Новини е забранена!!!