Водещите новини
Home » България » Драма: Владко Живков може да остане на улицата
Владко Живков може да остане на улицата

Драма: Владко Живков може да остане на улицата

Синът на Тодор Живков – Владимир, живее на тръни да не би някой ден да се окаже бездомник. научи 365novini.

Владко Живков, който в годините на соца се сдоби със славата на арогантен бохем, палещ цигарата си с банкнота от 20 лева, днес се притеснявал да не остане на улицата, защото нямал необходимия набор от документи, с които да докаже, че е собственик на просторната вила в столичния квартал „Бояна“, която обитава от години.

Той и настоящата му съпруга Валентина от доста време се опитвали да издирят нотариалните актове, чертежите и плановете на имота си, но безуспешно. Навремето те били иззети от полицията по време на обиските във въпросната къща покрай прословутото Дело №1, което се води срещу Тодор Живков, твърдят близки до червената фамилия.

Томове от документацията се загубили при подмятанията, а в папките, които до момента се съхранявали в архива на прокуратурата, се пазела оскъдна част от ценните материали. Служители на съда по онова време твърдели, че много от папките са били разпилени. Други книжа пък отишли при бившия обвинител по делото – Красимир Жеков, който след процеса се оттеглил в Пазарджик, претърпял тежка катастрофа и останал инвалид.

Владко Живков бил в безизходица и човекът, който можел да го изпъди от къщата му, всъщност била племенницата му Жени Живкова, с която делят общ двор. Жената на Татовия син разправяла, че цялата собственост се водела на името на Евгения, а нямали кой знае колко близки отношения с дизайнерката.

Владко Живков може да остане на улицата

Владимир Живков като гост на „Всяка неделя“ през 80-те години на миналия век

Лупа

Твоят коментар

About Натали Славова

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

365Novini във Facebook
error: Кражбата от 365 Новини е забранена!!!