Водещите новини
Home » Топ новини » Доц. Мангъров: Майка каза, че баща ми ще се обърне в гроба, ако разбере, че съм с лява партия
Доц. Мангъров: Майка каза че баща ми ще се обърне в гроба

Доц. Мангъров: Майка каза, че баща ми ще се обърне в гроба, ако разбере, че съм с лява партия

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Шансовете на АБВ да влезе в парламента са малки, т.е. ако аз исках да вляза в парламента, щял да играя „на сигурно“.

Това коментира епидемиологът доц. Атанас Мангъров по БНТ относно старта на политическата си кариера като кандидат за депутат. Той подчерта, че никога не е бил „ляв“. „

Снощи майка ми ми каза, че баща ми ще се обърне в гроба, ако разбере, че съм с една лява партия. Аз никога не съм бил ляв. Моят баща е завършил стоматология, защото е бил 4 години на фронта. На неговия брат не са му разрешили да учи, защото е имал баща, който е бил неблагонадежден“, зяви той. „Тук не става дума за леви и десни, а за нашите свободи и права, които, ако ние не защитим, ще стане много лошо“, добави доц. Мангъров.

Той обясни, че се е съгласил да се кандидатира от гражданската квота на АБВ, защото в момента вредите, които се нанасят, са много големи и не вижда друг начин, по който това може да спре. „Опитвам се, доколкото ми е възможно по този начин да се опитам да променя нещата“, каза той.

„Аз съм доктор, но в политиката има всякакви – инженери, учители, лекари, т.е. медицината е част от нашия живот, а нашият живот е свързан с политиката, няма как да се опитваш да промени нещо, без да влезеш там по някакъв начин“, обясни Мангъров.

„Никога не съм казвал, че ще си скъсам дипломата“, категоричен бе той по повод прогнозата му от началото на пандемията, че коронавирусът ще изчезне през месец май.

„Това е просто вирус, той ще изчезне тогава, когато мине през 30% от хората на цялото земно кълбо и в частност на нашата страна“, коментира епидемиологът по отношение на коронавируса.

„Не съм се ваксинирал, аз имам антитела, аз съм изкарал тази инфекция. Който ви казва, че имунитетът е до известно време, значи нищо не разбира. Естествената инфекция е с много по-голяма мощ и пълнота, отколкото изкуствената. Аз за себе си съм спокоен, влизам при болните от КОВИД с обикновена изолационна престилка, аз маска не нося“, допълни Мангъров за коронавируса.

„Който го е страх, който иска – да си сложи ваксина, това е избор на всеки човек“, обясни своето мнение Мангъров.

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.