Водещите новини
Home » България » До Вас, 22,9-те процента, които ще гласувате за ГЕРБ: Вий сте Идиоти!
До Вас 22 9-те процента които ще гласувате за ГЕРБ: Вий сте Идиоти!

До Вас, 22,9-те процента, които ще гласувате за ГЕРБ: Вий сте Идиоти!

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

А вий… вий сте идиоти! Казал го е поета, но ние от 365Новини се подписваме отдолу с двете си ръце.

Отнася се за вас, 22,9 %, дето сте заявили пред ГАЛЪП, че ще гласувате за ГЕРБ. Вий сте идиоти! Не минава номерът, че в ГЕРБ имало и свестни хора. Не, няма.

Доказателствата:

Откакто ГЕРБ управлява – повече от 11 години, България не е мръднала от дъното на ЕС по всички показатели, свързани с качеството на живот. На микрон дори. „Вдигнахме двойно и тройно заплатите и пенсиите“, ръси Онзи от джипката. Нищо подобно. Най-ниските заплати и пенсии са тук. България е и с най-болното население. (Изобщо не говорим за фалшивата ковид-пандемия-б.а.) България е страната с най-висока смъртност на 100 хил. души, с най-нисък стандарт на живот, с най-ниска продължителност на живота на населението, с най-лоши пътища, с най-висок процент неграмотни, с най-ниска производителност на труда, с най-малко инвестиции, с най-много мигранти на глава от населението. България е най-корумпираната държава в ЕС. Най-зле сме в ЕС и по върховенство на закона. Парламентът е с най-ниско доверие от страните в ЕС. Най-ниско е и доверието към прокуратурата. Не сме мръднали от 111-то място по свобода на медиите и словото.

И досега няма отговор на псевдо-премиера на западната колония България Бойко Борисов, откъде са онзи милион евра и кюлчета злато в чекмеджето на нощното му шкафче. Не казва и коя е т. нар. Мата Хари, която той твърди, че е снимала спалнята му, включително и него, докато спи. Не казва как е могло това да се случи при наличие на поне 20 души охрана и обслужващ персонал…

Какво мисли за сподвижниците си в мафиотската групиравка ГЕРБ, като Цвета Караянчева например, става ясно от записа, в който я нарече „проста кърджалийска п…а“. Подобни квалификации същият е изричал не за един и двама от елита на партията-хунта.

Същото това банкянско нищожество заявява: „Нае.ал съм ги с 200 чужди премиери“…

На повечето снимки, видеа и репортажи през последните години се вижда, как в Брюксел лидери на други държави и шефове в ЕС го заобикалят, а той се опитва да се примъкне към някоя групичка, колкото да го щракне набързо Севда и да пусне фотосите във Фейсбук. Не знам за него дали е унизително това, но за повечето българи е страшен срам.

Дал на пенсионерите по 50 пандемично-рахитични лева. А те, милите, дори не им хрумва да пресметнат, че ако намалее краденето и корупцията с 30-40 %, заплатите и пенсиите в тази държава ще скочат поне двойно. Изчислиха го икономисти. Двойно, бе, идиоти! 50 лева ли струва целият ви живот? На пенсионерите по 50 лева, а на вярната му чиновническа армия от калинки заплатите с по 30 % отгоре. Депутатските заплати и те хвърчат. За премии и бонуси да не говорим – от министрите и секретарките им до членовете на ЦИК, която уж е независима. Огромни са заплатите и на мръсниците от Тайните спец. служби на Борисов, прокурорите му, данъчните, тия в КПКОНПИ, МВР и всички останали институции, превърнати от Борисов в бухалки, за да пазят властта на мафиотската Му Хунта с всички репресивни средства, включително и непозволени от закона.

За връзките на банкянския мафиот Борисов с Пеевски и Доган да не говорим.

За фирмите, в които имат дялове – „Булгартабак“, например. За изнесените в чужбина десетки милиарди, за превзетите фирми и бизнеси, за унищожените хора и бизнеси, за хилядите незаконни арести и скалъпени обвинения… Днес това не ви засяга, а за невинните в кауша не ви пука, нали гербаджийски мърши? Важно ви е само да се харесате на тази мафиотско-държавна върхушка, да се намърдате някъде и да смучите от държавното виме. Малки, нискочели паразити, страхувате ли се от фалшивия коронавирус, понеже така е модерно сега?

Готови сте да отровите всички, за да се чувствате добре в някаква обособена кочина от шопарския мафиотски модел – да прощават невинните прасета… Наглостта и деградацията са ви завладели в такава степен, че не желаете да оставите дори пътечка към бъдещето на младите в тази обезлюдяваща и пропадаща държава. Вие опропастявате бъдещето дори на своите деца и внуци. От Кубрат насам документи и хроники за подобно извратено мислене и поведение няма открити.

Мръсните ви пръсти, гербаджийски нищожества, няма да удушат тази държава, слава Богу, но опитите ви в тази посока постигнаха трудно поправимото: обезверихте хората, отнехте им живеца и вярата в собствените сили, създадохте усещането за недосегаемост на престъпниците-управници. Страх и обезвереност, примиреност и бездушие царят навсякъде. Накрая използвахте фалшивия ковид и затворихте българите, като им пуснахте водопада от фалшивите новини за някакво бъдещо благоденствие и оптимизъм… под диктата на ГЕРБ. Подчинихте със заплахи и развратихте с пари медиите. Да знаете, за този цинизъм и наглост ще си платите.

Вие, 22,9-те процента, сте позор. Нямате оправдание за тоталното си бездарие и безмерна арогантност, посредствени нещастници. Всеки има избор и вие избрахте фашизмът с маска на овча демокрация. Затова ще си понесете последствията.

Погледнете децата си в очите и ще откриете колко презрение и срам се таят там.

Един ден ще разберете, че Банкянският Изрод е точно това, което сте чували, чели и знаете за него от хора като нас. Но не смеете да го изречете. А и такъв ви е нужен, още малко… Само че, да знаете: Чекмеджето ще погуби и него, и вас. Това чекмедже е присъда и… много, много лоша карма. За вас, които нямате достойнство и чест, а в душите ви е само мрак… иде Видовден! Skandalno.net

От екипа на Skandalno.net

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.