Home » Горещо » Деси Цонева се сгоди, фука се с шикозен диамант (СНИМКА)
Деси Цонева се сгоди

Деси Цонева се сгоди, фука се с шикозен диамант (СНИМКА)

2019-а е годината на Деси Цонева, научи 365novini. Репортерката и наследничка на Димитър Цонев забременя, сгоди се, ще сключи граждански брак до няколко седмици, след като роди и с бъдещия си съпруг ще се врекат и пред Бога, а годината ще завърши с голям роднински купон в чест на младоженците.

Деси призна, че е получила предложение за брак от Явор Стефанов. Издателят е паднал на колене пред Цонева, но не тези дни, а в началото на месеца във Флоренция. Предложението не е дошло спонтанно, а бизнесменът е планирал всичко предварително. Умишлено е избрал един от най-романтичните градове в Европа. А въпроса, който всяка жена очаква от своя любим мъж, задал на 3 юни, навръх втората годишнина от началото на връзката им.

Деси Цонева се сгоди

„Беше супер изненада за мен, изобщо не очаквах. Явор падна на колене в стаята на хотела. И двамата сме на върха на щастието“, призна пред ПИК Деси Цонева.

Годежният пръстен с шикозен диамант е произведен в Швейцария от една от най-известните бижутерийни къщи. Явор уцелил размера на бижуто с абсолютна точност и то вече краси ръката на бъдещата булка.

Ретро

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.