Home » Зодии » Да обичаш Телец е трудно, но красиво – прощават, мечтаят и обичат!
Да обичаш Телец е трудно но красиво

Да обичаш Телец е трудно, но красиво – прощават, мечтаят и обичат!

Да обичаш представител на зодия Телец понякога ще бъде изпитание, но за сметка на това с тях никога няма да ви бъде скучно…

Ето и някои неща, които сме подготвили от 365 Novini за тези от вас, които тепърва се сблъскват с представителите на тази рогата зодия:

Любовта към Телец означава, че трябва да разбирате и това, което няма да ви каже, защото Телците разкриват много неща чрез своите дела, а не чрез своите думи. Трябва да разпознаете, кога се чувстват неудобно, въпреки че не го казват открито. Трябва да забележите как лицето се променя, когато нещо ги безпокои. Трябва да разберете, че понякога не искат да говорят, защото им трябва време, за да асимилират какво се е случило, а това искат да го направят сами.

Любовта към Телец означава, че не трябва да приемате нещата твърде лично. Трябва да позволите на Телците да напуснат, когато искат да бъдат сами, защото ще се върнат отново. Трябва да уважавате техните желания, когато ви казват, че се нуждаят от пространство. Те понякога също действат като интроверти и като екстроверти. Нужно им е да отделят време за зареждане на батериите си. Ще им се възхищавате, защото знаят как да се забавляват, но това, което всички останали виждат и това, което вие знаете за тях са 2 различни страни на една и съща монета.

Любовта към Телец предполага, че не трябва да сте зависими от него, защото Телците не търпят обсебващите хора. Те не искат да чувстват, че са свързани с верига или са заключени в клетка. Те се нуждаят от свобода да растат. Трябва да вярвате в техните чувства, макар че понякога не знаят как да ги изразят. Трябва да разберете, че те никога няма да бъдат “глупави” и прекалено романтични. Вместо това те ще ви подиграят със сарказма си и ще се опитат да накарат хората да се смеят. Но те също ще искат да направят сериозни разговори за живота в 2 часа сутринта, когато се чувстват объркани.

Любовта към Телец предполага, че трябва да сте честни с тях, тъй като Телците ще бъдат честни с вас, дори когато истината боли. Трябва да знаете, че те ще ви бъдат верни и ще го очакват и от вас. Трябва да разберете, че ако някой се превърне във враг, този човек вероятно е направил нещо непростимо, защото Телците не отиват в крайности само защото това е забавно. Трябва да им се доверите, дори ако те не ви разкажат цялата история.

Любовта към Телец ще ви научи да прощавате, да мечтаете, да обичате и да живеете живота си истински и неподправено красиво. Телците имат способността да превръщат всяко едно мрачно и скучно място в истинска приказка за любовта и красотата на живота! Не ги губете!

Споделете тази прекрасна зодия с вашите приятели!

Източник: Мозъче

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.