Home » Топ новини » Д-р Ефраимов: Искат да ни дупчат, за да лапат по 7 млрд.! Отказвам да участвам в това
Д-р Ефраимов: Искат да ни дупчат за да лапат по 7 млрд.! Отказвам да участвам в това

Д-р Ефраимов: Искат да ни дупчат, за да лапат по 7 млрд.! Отказвам да участвам в това

Хасан Ефраимов няма да участва в призивите за ваксинации и не иска да работи в условия, в които ти трябва специален документ, за да упражняваш професията си!

Един от лекарите у нас, които са твърдо против зелените сертификати, е д-р Хасан Ефраимов от Добрич. Той е на мнение, че това не просто е форма на дискриминация, но и опит за принудително ваксиниране, пише Sofia-post.com.

Акушер-гинекологът е пред спиране на професионалната си дейност, тъй като няма въпросния сертификат, а и няма намерение да се ваксинира. Той приема пациенти само след като ги е информирал, че не е ваксиниран, след което те сами решават дали да отидат при него.

Докторът обаче е категоричен, че в момента, в който направят ваксинацията за доболничната помощ задължителна, той ще напусне професията и ще търси друг начин за препитание.

“Тук става въпрос за много пари, а заповедите идват от мното високо. Целта е да направят тези ваксини абонамент и два пъти годишно да ваксинират по едни 6-7 млрд. души.”, смята д-р Ефраимов.

hasan-efraimov_600x380
Д-р Хасан Ефраимов е твърдо против ваксините срещу Ковид-19

Той отказва да участва във всичко това и изобщо няма намерение да се ваксинира. Затова за него става много трудно да упражнява професията си, разбра 365 Новини.

“Познавам добре фармамафията, тези хора са способни на всичко. Тези ваксини срещу коронавирус, които в момента предлагат, са експериментални. През 2024 г. ще влязат в имунизационния календар, тогава може вече да си сложа. Просто не искам да съм част от експеримент.

Недопустимо е да се оказва такъв натиск върху населението. Имунитетът при коронавирусите трае между 3 и 4 месеца. Целта е да ни набутват дозите си през 6 месеца и да си продават флаконите.”, казва лекарят.

Той е категоричен, че тези Ковид ваксини в момента не са изпитани както трябва, защото за целта са нужни между 10 и 12 години, тъй като има не само ранни усложнения, но и късни.

Източник: Паралел 42

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.