Home » Живот » Ангел приживе пред Карбовски за стероидите: След кардиограма дойде една сестра и ми каза: „Мило момче, с инфаркт си“
Ангел приживе пред Карбовски за стероидите: След кардиограма дойде една сестра и ми каза: "Мило момче с инфаркт си"

Ангел приживе пред Карбовски за стероидите: След кардиограма дойде една сестра и ми каза: „Мило момче, с инфаркт си“

Преди месец си отиде певецът Ангел. Днес Мартин Карбовски публикува интервю с него за това какво е правил, за да постигне „божествено тяло“.

Започнах да тренирам, за да направя хубаво тяло, но в един момент реших, че това не е достатъчно. Исках повече. То това е като наркотик. Реших да вляза в групата на младежите за културизъм. С един мой приятел от фитнеса направихме режим за хранене. Включваше килограм пилешки гърди на ден, килограм ориз и около 10 яйца на ден. Веднага с режима на хранене започнах да приемам и стероиди. С тях обаче си направих доста сериозни проблеми.

Лошото е, че всичко взимах на моя глава. Не съм имал треньор или професионалист, който да контролира дозите. Всичко, което взимах беше чуто отнякъде. Биех си мускулно инжекции и едновременно пиех и хапчета, разказва Ангел.

Това беше началото само. Беше истински взрив, постигнах страшен ефект. От ден на ден ставах все по-силен, с все по-голяма мускулна маса, здрав с ужасна сила. Стигнах до там да вдигам 110 килограма тежести от лежанка като съм започнал от 40 кг. Това го постигнах за 5 г. След като взех химията за един месец успях да увелича тежестите до 180 кг. Химията това прави. Придобиваш зверска сила, вдигаш все повече килограми и като хапваш хубава храна, мускула расте. Това е целия процес, разказва той.

Но един ден се случи нещо.

Това беше месец и половина след като започнах химията, както си тренирах в залата започна изведнъж много да ме стяга главата отзад. Всеки ден болката се увеличаваше. Аз въпреки това пак си взимах стероидите, пак се храних по същия начин. Мислех, че може би съм уморен и претоварен. Всеки ден ме болеше, но аз търпях, докато като станах толкова силно ме болеше, че имах чувството, че ще ми се пръсне главата. Споделих на нашите и те ми казаха веднага да отивам на лекар. Отидох при сесра ми, тя ми премери кръвното и ме попита какво изобщо правя. Как може на 18 години да имам кръвно 180 на 110. Уплаши се. Веднага ми написа направление и ме прати в Окръжна болница. Пита ме взимам ли стероиди, аз признах.

Направиха ми кардиограма. Както до мен беше една сестра, така изведнъж се събраха няколко накуп и ги виждам, че нещо си говорят, ама са много притеснени. Дойде един възрастен човек, който страшно много ми помогна – проф. Начев. Бог да го прости, той почина. Аз тогава вече се разплаках. Дойде една от сестрите и ми каза: „мило момче, с инфаркт си“. Кардиогтрамата показва, че съм изкарал инфаркт. Уплаших се много. Тогава професорът дойде при мен и ми каза, че Господ ме е спасил.

Обясни ми, че нямам инфаркт, но съм се разминал на косъм. Ако съм бил продължил още ден или два да си бия инжекции и да вдигам толкова много тежести, сърцето ми нямало да издържи и е щяло да се пръсне. И си до там, разказва Ангел.

Щом спрях химията, започнах бързо да напълнявам. Химията влияе и на интимните възможности. На организма му трябва време да започне отново да произвежда собствен тестостерон, защото той го е получавал преди по изкуствен начин. Години ми отне да си възстановя организма след рязкото спиране на химията, коментира той.

Химията, която си приемал може да остане в организма ти дори и година преди да се изчистиш. Като я спреш, започваш да напълняваш, постоянно ти се яде, а не можеш да тренираш, защото не трябва да се натоварваш. После ми трябваха около две години, за да се върна в нормалния си вид и то горе-долу. Фитнеса и културимза са неблагодарен спорт, защото полагаш дълго време много усилия и след това, ако спреш за две седмици, все едно нищо не си правил преди това, разказва той.

Хората се занимават с културизъм професионално. Те си имат специалисти, които следят за тях.

При мен беше от суета и глупост, от желанието да привлека женското внимание. Младите момчета си мислят, че ще вземат няколко инжекции, две-три хапчета и ще станат здрави. Аз мога да кажа, че и мои колеги певци също взимат химия без да знаят за какво става въпрос. Има такива случаи. Гледаш го отвън е страшен – мускули, плочки, а отвътре вече не става за нищо.

Спира химията и след някой месец не можеш да го познаеш. Аз съм го преживял, оцелял съм и знам колко е лошо. Не е ли ужасно, че като станеш примерно на 35 години заради тези стероиди ти не можеш да имаш деца. Така че, млади момчета, мислете с главите си и не правете глупости. Това е моят съвет, призовава Ангел.

кадър бТВ и Карбовски ФБ

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.