Водещите новини
Home » България » Д-р Цветеслава Гълъбова: Изключителното хладнокръвие и възпитание на г-н Радев шамароса простотията на политиците!
Д-р Цветеслава Гълъбова: Изключителното хладнокръвие и възпитание на г-н Радев шамароса простотията на политиците!

Д-р Цветеслава Гълъбова: Изключителното хладнокръвие и възпитание на г-н Радев шамароса простотията на политиците!

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Имаме голям проблем. В политиката у нас е пълно със СЛУЧАЙНИЦИ – повечето са и с личностни разстройства и имат базисен проблем – липса на домашно възпитание.

Днешните консултации при Президента показаха в целия им „блясък“ един вагон недоразумения, които ще бъдат срамно петно в историята ни, защото са в най-висшия държавен орган – Народното събрание.

Мен ме беше срам да гледам и слушам подобно долнопробно театро, което не се разгърна в пълното си великолепие единствено и само поради изключителното хладнокръвие и възпитание на г-н Радев! С простотията начините за справяне са два – или слизаш на нивото на примата срещу себе си, или го отстрелваш с няколко точни и ясни думи в спокоен тон.

Браво на г-н Радев, че избра втория начин. Не съм се и съмнявала в него, имайки предвид ЛИЧНАТА му професионална история, проследима ден по ден и същността за работата му като пилот изтребител /това, което съм само съм чела, разбира се/.

Днес беше денят на българският политически ПОЗОР.

Институцията Парламент беше овъргаляна в калта, намачкана като вестник за тоалетни нужди и хвърлена в кошчето. И ми е гадно, и съм бясна. Ей, вие така наречени народни представители, знаете ли каква я свършихте днес, а? Репчихте се на 2 МИЛИОНА БЪЛГАРИ, НА СУВЕРЕНА! Изплюхте се в лицата ни, употребихте ни като кола на НСО за ходене на пазар. Това няма да ви го простим, защото храчките по достойнството не се прощават!

Марш откъдето сте дошли и забравете словосъчетанието народен представител. Вие не можете да ме представлявате, срам ме е от вас

Психиатърът д-р Цветеслава Гълъбова, Фейсбук

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.