Home » Живот » Черната Луна сбъдва желанията ни: Ето кога ще я видим
Черната Луна сбъдва желанията ни

Черната Луна сбъдва желанията ни: Ето кога ще я видим

Ако до 8 часа по-късно отправите към Вселената своя мечта, шансът тя да се сбъдне е огромен, научи 365novini. Причината е в мощната творяща енергия на Черната луна. Така се нарича рядкото събитие, когато в един месец има две новолуния – първото беше на 1 октомври.

Новолуние в Скорпион

Скорпионът в астрологията се свързва с трансформация, затова очакваме възможности за промяна както на вътрешно, така и на външно равнище.

За Скорпионите тя ще е радикална, както и за противоположния зодиакален знак – Телец, за хората с асцендент и Луна в Скорпион. Засегнати ще са също знаците Лъв и Водолей.

Ще трябва да преосмислим ценностната си система, да потърсим баланс между материалното и духовното, защото материализмът сам по себе си не носи радост. Много възможности и добри новини очакват почти всички, но най-вече представителите на водните знаци: Рак, Скорпион и Риби.

Новолунието в Скорпион подтиква към изблици на ревност. Стремежът на Скорпиона към трупане на материално богатство е известен, сега е възможно да се появи желание за контрол над партньора посредством финансов натиск.

Скорпионът е самата стихия на Водата, той е силно емоционален и има способността да разбира света интуитивно. За много хора енергията на новолунието ще се изрази в засилване на проницателността, внезапни озарения, откриване на нови качества както вътре в тях самите, така и в околните.

Хубаво е ако изчистим душите си от лошите мисли и позволим на тяхно място да дойдат нови чисти, да се освободим от старите и ненужните дрехи и да направим така, че да се облечем в чисто нови – това е девиза на това новолуние!

Как да сбъднем желанията си?

Новолунието е наистина един магически ден за сбъдване на желания! Нашите мисли са енергия, с която можем да постигнем много. Можем да повлияем на много неща, случващи се в живота ни. Има такива, които са предопределени, но има и неща, които могат да бъдат променени от нас, от нашите мисли, от нашите действия. А именно тук се включва силно правото ни на избор, на нашата свободна воля.

Как да отправим желанията си? Напишете ги до 8 часа от точния момент на Новолунието на ръка, най-добре с червен химикал. Пуснете мечтата в пространството. Искай, за да ти се даде! И вярвай в резултата. Вярвай силно, от цялото си сърце и душа, че желанията ще станат реалност. Повярвай, че този миг е вълшебен и стават чудеса!

Обърнете се към Вселената за помощ! Останете сами със себе си, с вашата мечта. Затворете очи и си представете, че това, което искате, вече е факт, реализирано е. Усетете чувствата и емоциите, които ви обгръщат от сбъдването му. Вижте се отстрани в тази ваша визуализация. Вярвайте и искайте това силно. Не се съмнявайте и грам, че няма да се случи.

Изключително важно е вашето желание да засяга само и единствено вас самите, да не касае други хора! Ако си мислите, че можете да повлияете на другите, много се заблуждавате. Не се опитвайте да влияете на други, защото нищо добро няма да постигнете.

Върху какво да работим в това Новолуние в Скорпион?

• Трансформация, кризи, напрегнати ситуации

• Самоусъвършенстване и търсене на дълбочината на нещата в живота

• Сексуални взаимоотношения, зачатие

• Духовност

• Финансови въпроси, заеми, дългове, завещания, дарения

• Тайни, психологически състояния

• Вина, ревност

• Прошка

Пожелавам ви тайнство в новолунието в Скорпион! Нека то да успее да разкрие и отвори всички заключени врати в нашия живот!

Източник: За Жената

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.