Home » България » Браво, България! Само за два дни се събраха 400 хиляди лева за лечението на Митко от Ямбол
Браво България! Само за два дни се събраха 400 хиляди лева за лечението на Митко от Ямбол

Браво, България! Само за два дни се събраха 400 хиляди лева за лечението на Митко от Ямбол

Много хора откликнаха на зов за помощ за спасяване живота на едно малко дете, което има нужда от трансплантация на костен мозък. Непосилната за семейството сума от 400 000 лв бе събрана само в рамките на два дни.

„Не можем да повярваме, че толкова бързо се случи това, благодарение на всичките хора, които се отзовават”, коментира майката Катя Карадарева.

„Много им благодарим, няма как да го изразим. Искаме да пожелаем на всички здраве, защото това е най-необходимото”, каза бащата Димитър Карадарев. „По принцип сумата е много голяма, не очаквахме за толкова кратко време да я съберем”, признава той.

Сега, благодарение на отзовалите се на апела хора, малкият Митко ще пътува до Израел за животоспасяващата процедура.

Благодарение на репортажа и отклика в социалните мрежи тази голяма сума е факт. Заваляха поздравления към дарителите и пожелания за щастлив край:

Митко от ЯмболБравооооо на българския народ само за по малко от 2 дни се събра огромната сума за трансплантацията на Митко душичка златна❤️❤️❤️???????само остана да оздравяваш бързо шампионе???Гордея се че съм част от българския народ Големииии Стееее Хора ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️живи и здрави да сте всички

Браво,български народе! Дано Митко има късмет с лечението и бързо да се възстанови! Успех,боец малък!

Браво ,винаги съм вярвала че Българите сме състрадателен народ и в трудни моменти се обединяваме!!!Заедно можем да постигнем всичко!!! А на това малко и сладко ангелче пожелавам много успех и късмет! Скоро всичко лошо да остане в миналото на това мило семейство и малкия юнак да расте жив и здрав!!!?

Това е най-социалната функция на социалните мрежи. Ако не са те много трудно могат да се съберат толкова пари за такъв кратък срок. Много късмет пожелавам на семейството!

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.