Home » Живот » Братя близнаци се оженили за сестри близначки. А ето как изглеждат децата им…
Братя близнаци се оженили за сестри близначки

Братя близнаци се оженили за сестри близначки. А ето как изглеждат децата им…

Преди повече от 20 години братята-близнаци от щата Охайо Марк и Крейг Сандърс се запознали със сестрите близначки Дарлин и Диана Нетемайер, разбра 365 Новини.

От пръв поглед всички разбрали – това е съдба.

Двойките започнали да се срещат, а скоро вдигнали и сватба. Младоженците имали абсолютно еднакви костюми, а булките – еднакви рокли. Новоизпечените семейства си купили и къщи една до друга. Премахнали оградата, която разделяла имотите им и започнали да живеят като голямо задружно семейство.

братя-близнаци-и-сестри-близначки

Година по-късно в необичайното семейство се случило радостно събитие – на бял свят се появили момченца-близнаци. При това еднояйчни. Като цяло вероятността за раждане на близнаци е около 2 към 1000, но в случая с еднояйчните е още по-малка.

семейство-близнаци

В семейството на другата двойка – Дарилин и Марк близнаци все още няма.

Но пък при тях растат две красиви дъщери, които изглеждат като близнаци. Те вече са и по-големи сестри, защото им се родил по-малък брат.

Съпружеските двойки Марк и Дарлин, както и Крейг и Диана, са наистина уникални. Защото имат еднакъв набор от гени, което значи, че техните деца не са братовчеди, а родни братя и сестри.

близнаци

Днес това голямо семейство продължава да живее в съседство, често си ходят на гости едни на други и възпитат децата си всички заедно. Често биват канени във всевъзможни тв шоута, научни репортажи и фестивали за близнаци, където те с радост отиват.

Източник: Свободна зона

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.