Водещите новини
Home » Топ новини » Борисов вбеси народа: 2 лв. не съм откраднал! Всичко дадох за България, един ден ще ми целувате ръка!
Борисов вбеси народа: 2 лв. не съм откраднал! Всичко дадох за България

Борисов вбеси народа: 2 лв. не съм откраднал! Всичко дадох за България, един ден ще ми целувате ръка!

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Бойко Борисов за пореден път доказа, че много го бива да се включи в „Комиците“!

Да сдаде поста на премиер и да се включи в шоуто „Комиците“ ще бъде идеален шанс за Бойко Борисов. Убедени сме в това след поредното му бомбастично изказване, което е колкото смешно, толкова и трагично.

Бойко Борисов верно си верва на всичко, което приказва!

„През целия си живот не съм откраднал и 2 лева. Никога! Никога и с нищо не съм облагодетелствал себе си или семейството си. Дори щерка си уволних като започна работа по специалността си, за да не кажат, че е с връзки. Без работа стоя горката.

Винаги съм мислил единствено за добруването на българите и съм сигурен, че може да не е днес или утре, но един ден ще ме търсите. И ще ме молите за прошка. Защото истината ще излезе, тя винаги излиза“, заяви Бойко Борисов с типичния си патос, пише kontranovini.com.

Лидерът на ГЕРБ отново не пропусна да си каже „мантрата“ с магистралите. Колко пътища и магистрали е построил, за да се радва страната ни на завидна инфраструктура. Нищо, че ремонтите са некачествени и ежедневно стават куп катастрофи именно поради тази причина.

„На пенсионерите колко съм дал, на спортистите, на лекарите и учителите. Взимал съм от олигарси и съм вкарвал парите им в държавния бюджет. Защото аз не съм им позволил да си правят измамите и далаверите. Държал съм ги изкъсо и ежедневно съм борил корупцията с всички възможни средства.

Колко министри свалих от постовете им при най-малкото нарушение и неспазване на правилата и законите?! Колко?! Но враговете ми винаги ще лъжат и ще се опитват да ме клеветят, заради техните си интереси. Нищо, Видовден ще дойде и тогава ще ме оценят много хора“, вярва си Борисов, пише actualno.com.

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.