Home » България » Борисов: Ще съберем 120 депутати за нова Конституция. Стана ясно, че БСП, ДПС, Радев и олигархията са заедно
Борисов: Ще съберем 120 депутати за нова Конституция. Стана ясно че БСП ДПС Радев и олигархията са заедно

Борисов: Ще съберем 120 депутати за нова Конституция. Стана ясно, че БСП, ДПС, Радев и олигархията са заедно

Ще съберем 120 депутати, предложението ни беше нужно, за да покажем има ли политическа воля за рестарт”, заяви премиерът, който е на обиколка във Видин, а по-рано през деня инспектира ремонта на пътя Ботевград-Мездра.

“Отново стана ясно. Започват да умуват какъв е бил проектът за нова Конституцията. Какъвто и да е, ВНС може да промени всичко в него – от първата до последната страница. Това беше нужно, за да покажем има ли политическа воля за рестарт. После може да стане това, което каже БСП, ДПС и всички, които са във ВНС. Защо не искат?“, каза премиерът в коментар за вчерашния отказ на ДПС да подкрепят ГЕРБ за свикване на Велико Народно събрание и нова Конституция.

„Вчера станаха ясно много неща. Първо, че ДПС не подкрепя ГЕРБ. За всички стана ясно, че приказките им за Велико народно събрание и нова конституция за били празни. Какво се оказа? Че всички са лъгали! Стана ясно за всички кои са сценаристите и какви са сценариите”, Това заяви премиерът Бойко Борисов във Видин.

“Искат пак да има “Кабинет Орешарски”. Изиграха много хитър сценарий. Отидоха и подплашиха Ахемд Доган. И какво направиха – отново БСП, ДПС, Радев и олигархията заедно”, добави премиерът.

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.