Водещите новини
Home » България » Бомба в 7/8! Цъфна тайната сестра на Слави СНИМКА
Бомба в 7/8! Цъфна тайната сестра на Слави СНИМКА

Бомба в 7/8! Цъфна тайната сестра на Слави СНИМКА

Смях през сълзи, но и леко разочарование предизвикват колажи в мрежата на известни личности със сменен пол, пише България днес.

Ново приложение, което е тотален хит, превръща Слави Трифонов в жена. Нежна, с дълга кестенява коса, но с все така заплашителен поглед, Слави изглежда много добре като представител на женския пол. Фенове дори се запитаха дали това не е тайната сестра на Дългия.


Естествено всичко това е майтап, който плъзва във фейсбук. Звезди като Мара Отварачката, Мис Тигрова и Алекс Богданска са представени като брадати мъже. И обратно – Слави Трифонов, Годжи, Илиан, Галин и Ненчо Балабанов са преобразени като жени.

Илиан се оприличава на майка си

Джулка не се харесва като мъж

В кюпа с колажите се откроява и лицето на Илиан Тупалката. С изразителните си черти той дори е оприличен на Роксана. Самият Илиан сподели, че и преди му се е случвало да го сравняват с гласовитата му колежка. Чалга изпълнителят разказа, че десетки приятели му изпращат снимката, на която е като жена, която предизвиква бурен смях у него.

Алекс Богданска с нежни черти дори и в мъжки образ

Гани определя Годжи като тупалка

Мис Тигрова е още по-смешна с косми по гърдите

„Какво да ви кажа?! Приличам на майка ми. Много се смях. Аз имам чувство за хумор и се забавлявах много с тези колажи. Видяхте ли Тони Стораро? Прилича на властна майка от някоя турска сапунка“, споделя през смях изпълнителят на хита „Честит рожден ден“.
За сметка на Илиан, който се харесва в женския си образ, Джулиана Гани смята, че не изглежда добре като мъж, и остава леко разочарована от новото приложение.

Стораро е като майка от турска сапунка

„Направило ме е като турчин, нито очите са ми такива, нито косата. Не се харесвам!“

На плеймейтката й прави впечатление, че мъжете са привилегировани и определено изглеждат много добре в образите си на жени.

„Годжи е страшна тупалка, яка мацка. И Слави Трифонов са го докарали като някоя тинейджърка, коментира Джулка.

Твоят коментар

About Натали Славова

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

error

Запишете се за 365 Новини