Home » България » Битите на Слънчака израелки: Повече няма да стъпим в България
Битите на Слънчака израелки

Битите на Слънчака израелки: Повече няма да стъпим в България

Двете израелски туристки Гила Акав и Керен Хазаз разказаха пред bTV подробно за инцидента си в хотел на българското Черноморие, както и за целия си престой в България. Техният клип със скандала им с нашенски хотелиер нашумя както в социалните мрежи, така и в израелските медии, припомня 365novini.

„Чувствахме омраза към нас, защото сме израелки”, заявява Керен Хазас. „Там повече няма да се върнем”, допълва Гила Акав. „На пешеходната зона ни крещяха „стиснати израелки“. Наричаха ни „израелска мафия“, разказва Керен Хазас. Като пътувахме с такси ни взимаха по 25лв., не ни даваха квитанция. Не беше приятно да се чувстваш по този начин в държава, в която си дошъл да се забавляваш.

„Седмица преди екскурзията купих книга за детето, исках да научим повече за Бургас, за България. След това преживяване нямам много какво да кажа на детето си”, споделя Гила Акав. Керен Хазас казва, че „собственикът на хотела има снимка, когато е бил в Израел и се усмихва, а когато ние бяхме в България, плакахме”. „Не ни гледайте с омраза, все едно искате да ни пребиете, защото вярвам, че българите идват в Израел и получават добро отношение”, заяви Гила Акав.

lupa.bg

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.