Home » България » Безстрашен! Атанас Мангъров отвърна на удара и размаза COVID „феновете“ като хлебарки
Безстрашен! Атанас Мангъров отвърна на удара и размаза COVID "феновете"

Безстрашен! Атанас Мангъров отвърна на удара и размаза COVID „феновете“ като хлебарки

Доц. Атанас Мангъров е крайно разочарован и обиден от отношението на колегите му в Инфекциозна болница!

Най-големият противник на истерията около коронавируса Атанас Мангъров отвърна на удара. Той твърди, че от собствената му болница лъжат.

Преди няколко дни от Инфекциозна болница отговориха на запитване на журналисти, касаещо дали доц. Мангъров е посещавал Ковид зоната, както каза пред Мария Цънцарова. Лечебното заведение отговори, че той никога не е бил там и ще му поиска писмени обяснения за думите му.

Доц. Мангъров обаче бе потърсен веднага след това за коментар. Пред „Евроком“ той каза, че това, което от Инфекциозна болница са написали, са глупости и много пъти е бил в Ковид зоната.

„Аз не работя в тази зона, не съм на първа линия и не получавам по 1000 лв., но клиниката ми е там и всеки ден минавам оттам.“ – отсече доцентът.

Той е възмутен от клеветите по негов адрес и ги смята за поредния опит да му затворят устата. Както е известно, за много хора Атанас Мангъров е единственият светъл лъч в цялата Ковид истерия.

Доцентът за пореден път се доказа като безстрашен. Пред „Евроком“ той обяви, че директорката на Инфекциозна болница проф. д-р Татяна Червенякова е в отпуск, въпреки че всички лекари от първа линия бяха помолени да останат на работа.

Проучване на „Евроком“ установи, че директорката ще бъде на работа на 2 ноември. Не е ясно тогава как от името на болницата е отговорено, че Мангъров не е бил в Ковид зоната.

Доц. Мангъров е началник на Детската клиника към Инфекциозна болница. На практика над него е само проф. Червенякова, но това не му пречи да се опълчи и на нея.

Нищо чудно, след като директорката се върне на работа, Атанас Мангъров да бъде уволнен, тъй като той е във война със своите колеги и дори с началника си.

От 365 Новини припомняме, че Атанас Мангъров обяви болниците за търговски дружества, които приемат пациенти само заради заплащането. В кюпа е и Инфекциозна болница и най-вероятно това е преляло чашата.

Единствената пречка пред властта в България за изкарването на коронавируса като болест, която е по-тежка дори от чума, е напът да отпадне. Доц. Мангъров води война с управляващите и НОЩ от половин година насам и сега започва да я губи.

Очевидно през първите месеци властимащите не бяха подготвени да се справят с атаките на Мангъров, но през лятото са се подготвили добре и сега главата му е напът да падне.

Именно това се случва в момента при всичките медийни удари, които търпи началникът на Детското отделение в Инфекциозна болница. В неделя Мария Цънцарова го покани в „120 минути“ само за да го унизи в репортаж, пълен с твърдения, извадени от контекста. След това му зададе провокативни въпроси, целящи не да се научи нещо повече за вируса, а да изкарат госта й лъжец и манипулатор.

Медийната война срещу доц. Мангъров продължи и след това. Колегите от Скенер.нюз изпратиха запитване до Инфекциозна болница, целящо да се разбере дали Атанас Мангъров е влизал в COVID зоната. От болницата отговориха, че не е влизал там и ще поискат от него писмени обяснения, пише „24 часа“.

Всъщност обаче не може да не прави впечатление, че доц. Мангъров е педиатър и няма как да бъде търсен за помощ на първа линия в битката с коронавируса, защото деца там няма. Това обаче удобно се изпуска от медиите, които са готови да го смачкат, за да угодят на властта.

Освен в Инфекциозна болница, Мангъров има и частен кабинет. Най-вероятно именно там е преглеждал хора с Ковид-19 и не е носил предпазни средства.

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.