Home » Живот » Бездомник спасява бебешка количка миг преди да се озове на магистралата (видео)
Бездомник спасява бебешка количка миг преди да се озове на магистралата (видео)

Бездомник спасява бебешка количка миг преди да се озове на магистралата (видео)

Не всички герои носят пелерини и човек на име Рон Несман е перфектното доказателство за това.

Този мъж е бил бездомен от няколко години, преди най-накрая да намери място, което да нарече дом, когато съвсем наскоро се преместил при сестра си Дона.

След като започнал живота си отначало, следващата стъпка била намирането на работа.

И така, един ден Рон отивал на интервю за работа, но не знаел, че това ще бъде денят, в който постъпката, която направи, ще го превърне в герой от истинския живот.

Действията на Рон били уловени от от това, което мнозина биха нарекли спиращо сърцето видео. Видеото показва количка с бебе вътре да се спуска стремително към натоварена магистрала в Хесперия, Калифорния.

Когато количката започва да се търкаля, гледачката на бебето, за която по-късно беше съобщено, че е пралеля му, пада на земята и не може да стои на краката си, за да хване количката.

Рон се озовава на точното място в точното време и става свидетел на всичко. Той трябвало принуден да вземе решение за части от секундата, когато забелязал количката и просто изтичал към нея възможно най-бързо.

„Знаех, че мога да я хвана, и я хванах“, казва Рон пред KTLA. „И съм благодарен за това, защото наистина не бих искал да видя крайния резултат, ако не бях там.“

След това Рон изразил съчувствие към жената, която се грижела за бебето и казва, че е направила всичко по силите си, за да хване количката.

„Тя направи всичко възможно, за да се изправи“, казва мъжът. „Коленете й кървяха, когато се приближих до нея, тя все още беше шокирана и плачеше.“

Що се отнася до спасяването, той споделя: „Забелязах, че количката върви към трафика и инстинктивно изтичах към количката и се гмурнах, преди да влезе в трафика и в количката имаше дете.

„Бях благодарен, че бях на точното място в точното време.“

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.