Home » Горещо » Не е случайна: Изплува истината за бащата на Ермина от Сървайвър и дъщерята на президента
Не е случайна: Изплува истината за бащата на Ермина от Сървайвър и дъщерята на президента

Не е случайна: Изплува истината за бащата на Ермина от Сървайвър и дъщерята на президента

Има много спекулации кой за какво участва в този сезон на „Сървайвър“.

Зрители, а и доста участници, са на мнение, че това е възможност за рестарт на поне няколко кариери, особено за хора, които имат нужда от медийно внимание. За други пък е просто крачка към слава, която може би никога не са имали.

Така или иначе, както с всяко риалити, „Сървайвър“ може да превърне много хора в звезди. Всичко зависи от това как ще играят и какво впечатление ще оставят у хората. Но при всички случаи, най-много ще се помни кой е победителят.

С наближаването на края на предаването, една от участничките изпъкна доста, но може би не в най-добрата светлина – Ермина.

След като тя и близкия ѝ приятел в предаването (а може би и повече) Цецо разбиха най-успешната коалиция, става все по-ясно, че колкото и Едис да си пише заслуги, големият стратег на „сините“ е била точно къдравата студентка.

Дали  пък точно тази комбинативност и таланта да дърпа конците на околните не е това, което иска да покаже Ермина. Това са важни качества за един политик, а има доста основания да смятаме, че това може да е нейната бъдеща кариера.

Не е тайна, че Ермина Боянова е дъщеря не на друг, а на един от крайните български националисти, Боян Расате.

В социалните мрежи тя се представя като модерно и разкрепостено момиче, но не липсват и кадри, които я показват в по-различна светлина – с камуфлажни униформи и като част от инициативи и прояви на бащината си партия „Български национален съюз – Нова демокрация“. Справедливо е да отбележим, че те не са свързани с агресия, става въпрос за участие в туристическия поход по стъпките на Ботевата чета, събиране на помощи за бедни българи и други подобни събития.

Дали Ермина споделя крайните възгледи на баща си можем само да гадаем. Дано не е, защото евентуалната й победа би била подложена на сериозни критики.

Това залага „бомба“ в имиджа на БТВ. Но пък дейността и като млад активист на БНС-НД може да се проследи в социалните мрежи.

Един от многото купонджийски кадри на Ермина в Инстаграм пък може да се направи друга, макар и непряка връзка с не кой да е, а с президента Радев.

На него се вижда дъщерята на Боян Расате да се забавлява с Дарина Радева, дъщерята на президента Румен Радев.

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.