Home » Живот » Бабата на Азис предрекла на Малин Кръстев нещо изключително
Бабата на Азис предрекла на Малин Кръстев

Бабата на Азис предрекла на Малин Кръстев нещо изключително

На 23 април актьорът Малин Кръстев отпразнува 50-ия си рожден ден, а юбилеят му стана повод за равносметка, научи 365novini.

„Сам съм, но не самотен”, лаконичен е за личния си живот Малин. Роденият по време на Великден актьор се смятал за голям късметлия, но избягвал да предизвиква съдбата, коментирайки успехите си. Кръстев бил убеден, че дългосрочните планове могат само да разсмеят Господ.

Когато бил дете, Малин се снимал в италиански филм. В масовката за някой лев участвала и бабата на Азис – Станка. Прочутата ясновидка от Костинброд тогава не била особено популярна, но мълвата за дарбата й бързо се разнесла сред екипа. Участници в продукцията се изредили да тестват гадателските способности на колоритната ромка. На опашката с мераклии да надникнат в бъдещето си се наредил и невръстният Малин.

Баба Станка хванала ръката му и му казала, че има закрила от висши сили, които го пазят „от горе”.

„На двете си ръце кръстове имаш”, разкрила му мургавата ясновидка. Звездата на сериала „Седем часа разлика” не бил суеверен, нито свръхрелигиозен, но случката го поразила. Едва след години, когато бабата на Азис добила всенародна популярност, а предаване по Нова телевизия й посвети цял епизод, той разпознал жената, която му е врачувала.

Баба Станка издъхна миналата година само няколко месеца, след като сама предсказа смъртта си.

„Това бе първата ми среща с паранормалното. Разбира се, за разлика от истинската стигма, по ръцете ми няма кръв, но усещането, че има неразбираеми неща около мен, ме кара да се чувствам по-особено”, признава актьорът, пише Уикенд.

hotarena

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.