Home » Свят » Баба Ванга е направила смразяващо пророчество за съдбата на Путин: Всичко ще се размрази като лед, само едно ще остане недокоснато……
Баба Ванга е направила смразяващо пророчество за съдбата на Путин: Всичко ще се размрази като лед само едно ще остане недокоснато……

Баба Ванга е направила смразяващо пророчество за съдбата на Путин: Всичко ще се размрази като лед, само едно ще остане недокоснато……

Баба Ванга почина в средата на 90-те, но през живота си има много пророчества, някои от които са съпоставими със събития от реалния живот.

Сега, когато руският президент продължава инвазията си в Украйна и заплашва с ядрена война, прозренията на баба Ванга излязоха наяве отново.

Сляпата екстрасенска, за която се твърди, че е предсказала 11 септември, веднъж направила предсказание, което предполага, че руснак на име Владимир може да стане „Господар на света“, смятат конспиратори. Според BirminghamLive по време на среща с писателя Валентин Сидоров Баба Ванга казала:

„Всичко ще се размрази като лед, само едно ще остане недокоснато – славата на Владимир, славата на Русия.

„Твърде много ще бъдат пренесени в жертва. Никой не може да спре Русия. „Всичко ще бъде отстранено от неговия път и не само не ще бъде задържан, но и ще стане господар на света. Според Daily Post Баба Ванга е предрекла славно бъдеще на Русия по различен повод през живота си.

Българската ясновидка прогнозира, че Русия ще бъде единствената суперсила в света. Тя направила и смразяващо пророчество за използването на ядрени оръжия и Третата световна война. Експерти в руските държавни медии вече предупредиха за „универсална“ ядрена война, която може да излезе от конфликта в Украйна.

В сряда заместник-посланикът на Русия в ООН Дмитрий Полянски отправи тревожна заплаха към западните държави.

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.