Водещите новини
Home » Топ новини » Ако и 4-та вълна на модерната болест не постигне целите си, Господарите на света ще ни пуснат Извънземни!
Ако и 4-та вълна на модерната болест не постигне целите си Господарите на света ще ни пуснат Извънземни!

Ако и 4-та вълна на модерната болест не постигне целите си, Господарите на света ще ни пуснат Извънземни!

На прага сме на ПОРЕДНАТА 4-та ВЪЛНА на модерното заболяване!!! НО, независимо от целият тормоз, на който сме подложени и ще продължаваме да бъдем тормозени, струва ми се, че целите на ОРГАНИЗАТОРИТЕ няма да бъдат постигнати!!!

Затова ще си позволя да направя една прогноза с дългосрочна /колко пък да е дългосрочна/ перспектива, която искрено се надявам да не се сбъдне:

Ако „вирусът“ не успее да изпълни ролята си /а като гледам натам отиват нещата/, то в недалечно бъдеще съм сигурен, че ни очаква ИЗВЪНЗЕМНА ИНВАЗИЯ! С днешните кино и компютърни технологии, 98% от населението няма хич и да се усъмни, че гнусните слузести извънземни идват за да ни изядат!

Правителствата, подопечните им НПО-та с многохилядните тролски банди и „свободните медии“ ще ни заливат със смразяващи кръвта информации за ЗВЕРСТВАТА НА ИНОПЛАНЕТЯНИТЕ, тук там ще пада по някоя и друга „извънземна“ крилата ракета за убедителност, в небето всички ще виждаме ХОЛОГРАМНИТЕ ИЗОБРАЖЕНИЯ на „корабите на извънземните нашественици“, страхът, паниката и хаосът ще счупят уредите!!!

Измамата КоронавирусИ тогава……………………….СОЗИИ /Световната Организация за Защита от Извънземна Инвазия/ ще изскочи да ни спасява, като НИЕ ще трябва да приемем всички „мерки“, които ни предложи /и по-точно заповяда/!!!

Това напълно ще сломи съпротивата на малко останалите със здрав разум!

98% ще са убедени, че всичко което се случва е самата реалност.

СОЗИИ ще поискат от нас ДА СЕ ОТКАЖЕМ ОТ ВСИЧКО, ОТ АБСОЛЮТНО ВСИЧКО, за да ни спасят кожите!

И тогава, всичко към което в момента така неистово и целенасочено се стремят Господарите на света, ще го получат… с любезното съдействие на цялото Човечество. При това напълно доброволно! Неща, които в нормални условия никога не бихме им позволили!

А днешната Модерна Болест е просто Генерална репетиция!!!

Автор: Александър Петров, Фейсбук

Източник: Скандално

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.