Home » Свят » Адвокатът на Доналд Тръмп го съсипа с разкрития: Лъже Мелания, поръчва хора, купи изборите от Русия…!
Адвокатът на Доналд Тръмп го съсипа с разкрития:

Адвокатът на Доналд Тръмп го съсипа с разкрития: Лъже Мелания, поръчва хора, купи изборите от Русия…!

Адвокатът на Доналд Тръмп направи скандални разкрития, видя 365 Новини.

Майкъл Коен, бивш личен адвокат на президента и негова дясна ръка, издаде потресаващите си мемоари, в които разкрива бруталната истина за държавния глава на Америка. И дори ако половината от тях са истина само, то Тръмп е заплашен от доживотен затвор, обвинения в предателство срещу държавата и дори в поръчване на няколко убийства.

„Този човек няма приятели. Той има много голям кръг от хора, с които го обединяват общи интереси, но до там. Аз бях един от най-близките му хора и знам как работеше. Той хипнотизира хората около себе си, успява да ги накара да направят това, което иска, но в действителност е един алчен измамник.

Бях заслепен от идеята за милиарди, яхти, частни самолети, първокласни хотели и дълги години изпълнявах всичките му черни поръчки. С това се свърши, когато той заплаши мен и семейството ми. Страх ме е и знам, че ме е поръчал за убийство“, казва Коен в предговора на книгата си, пише „Дейли мейл“.

Той твърди още, че Тръмп редовно изневерява на съпругата си, като безогледно я лъже, а кара и сътрудниците си да го правят.

„Знам за един клуб, където се предлагаха „златни душове“ в Лас Вегас. И където той се забавляваше повече от веднъж, докато аз лъжех Мелания в очите, че съпругът й работи. Той си купите изборите за президент с помощта на Русия и излъга целия свят.

„Не, няма хакерски атаки от Русия“. Този човек е алчен и болен. Лично аз му организирах тайни канали за срещи и разговори с Путин. Лично аз съм поръчвал от негово име хора, които не му харесват и му пречат. Моля за прошка и правото да изкупя греховете си“, пише още Майкъл Коен в предговора на книгата си.

Майкъл Коен изобличи Доналд Тръмп в книга сн. Туитър

Майкъл Коен изобличи Доналд Тръмп в книга сн. Туитър

В момента има опити от екипа на Тръмп книгата да бъде забранена, но засега Върховния съд отказва да наложи забрана.

Източник: Разкрития

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.