Home » Здраве » 5 златни рецепти с билки от Баба Ванга срещу диабет, за сваляне на високо кръвно и кръвна захар:
5 златни рецепти с билки от Баба Ванга срещу диабет за сваляне на високо кръвно и кръвна захар:

5 златни рецепти с билки от Баба Ванга срещу диабет, за сваляне на високо кръвно и кръвна захар:

Вангелия Гущерова или баба Ванга, както всички я наричаме, е безспорно най-известната българска пророчица, прочута с точните си предсказания. Но освен многобройните пророчества за България и за света, Ванга приживе е имала репутацията да намира лек за всяка болест само с помощта на билките.

Пророчицата от Рупите обичайно препоръчвала непопулярни растения, които за медиците по онова време не са имали никаква стойност и техните свойства не са били известни и широко употребявани.

„Не признавам лечение, при което трябва да се пият 30 билки наведнъж.

Понякога хората изпиват по цели чували от различни растения, а ефектът е малък. Аз препоръчвам за дадена болест само по една билка или само едно лечебно средство, за да знае човек от какво се е лекувал или от какво си е навредил. Работата е там да се открие точно за коя болка коя билка помага. Аз не твърдя, че съм голям билкар, на мене тези билки ми се казват“, казва приживе ясновидката

Наскоро широка популярност добиха нейните 5 рецепти срещу едно от най-коварните заболявания на съвремието – диабетът. Ефектът на тези доказани във времето илачи на Ванга за сваляне на кръвна захар и кръвно налягане е признат от хиляди нейни последователи – силата им е сравнима с чудо.

Мнозина страдащи от диабет българи не спират да публикуват резултатите от кръвните си изследвания по здравни форуми и да благославят Баба Ванга за „златните“ й лечебни рецепти. Цяровете й дори се срещат и преведени на чужди езици от болни по целия свят. Ето и прочутите 5 рецепти срещу диабет на баба Ванга, подбрани от 365 Новини:

1. Рецепта с праз

Първата рецепта на Ванга за лечение на диабет и сваляне на кръвната захар е с праз. Вземат се 4 глави праз и се нарязват на дребни парчета. Слагат се в един буркан и се поливат отгоре с два литра бяло вино. Оставят се да престоят в продължение на 15 дни, а после течността се прецежда и се пие по една малка чашка три пъти всеки ден около 30 минути преди хранене.

2. Рецепта с боровинки

Другата рецепта за лечение на диабет и високо кръвно на великата Ванга е от четири лъжици черни боровинки, които се заливат отгоре с 600 грама вряла вода. Тази смес се оставя да престои за 4 часа и после се прецежда. От нея се приемат по 200 грама отново три пъти дневно.

3. Рецепта с индрише

Третата рецепта се прави от шест листа на индрише, които се варят в половин литър вода. Течността трябва да ври, докато се изпари половината част от нея. След това се оставя да изстине. Пие се три пъти на ден на гладно.

4. Рецепта с кисело мляко

Много ефективна и даваща невероятни резултати е рецептата на Ванга за сваляне на кръвната захар с кисело мляко. Всяка сутрин и всяка вечер трябва да се приема по една чаена чашка кисело мляко, в която сме сложили и сока на 1 изстискан лимон. Процедурата се прави всеки ден в течение на 20 поредни дни.

И последната, но не по ефективност, рецепта против диабет на прочутата пророчица, е с 10 грама имел, които трябва да накиснат за една вечер в по-хладка вода. Сутринта прецеждаме течността и пием от нея по една чашка всеки ден, докато показателите на кръвната захар се нормализират.

И това е интересно: Вече 35 години родители издирват безследно изчезналото си дете – крепят ги само думите на Ванга:

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.